- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vagy nem kell levágnom a kép 95%-át, ha ilyen képet akarok csinálni.
Nem tudom miért mindig a kukkolás jut csak eszedbe a teléről.
"Amúgy a P30 Próban minden tragikus volt, csoda, hogy két hónapig kibírtam azt a telefont."
Nálad bármelyik telefon csoda, ha kibír 2 hónapot, lehet az elvárásokkal van inkább baj.
-
törölt tag
Na, már megint. Ha portéra alkalmatlan valami, akkor totál fölösleges, mert nyilván csak azt lehet fényképezni.

Nagy összegben mernék rá fogadni amúgy, hogy a "főkamera" és ez között lesz minimum egy ekv. 80mm is. 50mm körüli megoldásra meg a 2x hibrid zoom sem volt tragikus már a P30 pro-ban sem.
Sőt, a gsmarena így fogalmazott:
"This is apparently achieved by using both a prism and two mirrors in the camera, compared to just a prism for the P30 Pro's 5x zoom lens.This, paired with an extended field of view, will eventually result in 10x zoom shots on the P40 Pro"Na most egyrészt 5-ről ha 10x zoom-ra váltasz, akkor nem növelt látószög kell, illetve fix gyújtávhoz nem értem miért kéne ennyivel bonyolultabbra csinálni a plusz tükrökkel. Szóval nem lepődnék meg, ha nem fix 10x lenne ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő