- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
#72042496 #265 üzenetére
nem is értem nézzük, kell nekem egy alap mp3 lejátszó, semmi flanc, legyen kicsi és szóljon jól, a legtöbb ember erre vágyik
nézzük: sony 12K szép is jó is kicsi is[link], sokféle van biztos van hasonló de picit olcsóbb
apple suffle: 17-18K háát kb 5K-val drágább, de még megérné nekem mert legalább legyen egy apple-ös cuccom, de az hogy nincs rajta kijelző az viszont gáz, mégis hogyan állítom be a hangszínt? hogy találom meg kedvenc zenémet? vagy végigkell nyommkodni mind a 800 vagy ezer számot? nagyon gáz
mindennek tetejébe még a hangja se über, hanem közepesnek mondható
és ez a cég ami drágábban rosszabbat ad, ért el 74%-ot, az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, bár az utóbbiban nem vagyok biztos
TheChos3nOne: nincs apple-ös cuccom, elismerem hogy klassz az iphone sokat nyomkodtam(bár akkoris túlárazott), nekem csak ezzel a túlárazással van bajom, túl vannak értékelve, túlságosan is, a hype zavar, a rádió app pedig sztem internetes rádió lehet(stream fogy a megabájt), ha nincs benne FM vevő, tény hogy az viszont jó hangminőségű, csak nehogy túllépd az adatforgalmat
-
Bluegene
addikt
válasz
#72042496 #265 üzenetére
viszont ha minden eladott mp3 lejátszó 3/4-e ipod, akkor semmi exkluzív nincs benne
tehát egy közönséges tucat-divat termék, nem?
akkor meg azért nem veszek
meg drága annyiért
uramisten mennyit kaszál ez az amerikai cég a sok beetettett emberrel, tuti filllérekből állítja elő és extraprofittal értékesíti
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest