- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
üzenetére
nem is értem nézzük, kell nekem egy alap mp3 lejátszó, semmi flanc, legyen kicsi és szóljon jól, a legtöbb ember erre vágyik
nézzük: sony 12K szép is jó is kicsi is[link], sokféle van biztos van hasonló de picit olcsóbb
apple suffle: 17-18K háát kb 5K-val drágább, de még megérné nekem mert legalább legyen egy apple-ös cuccom, de az hogy nincs rajta kijelző az viszont gáz, mégis hogyan állítom be a hangszínt? hogy találom meg kedvenc zenémet? vagy végigkell nyommkodni mind a 800 vagy ezer számot? nagyon gáz
mindennek tetejébe még a hangja se über, hanem közepesnek mondható
és ez a cég ami drágábban rosszabbat ad, ért el 74%-ot, az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, bár az utóbbiban nem vagyok biztos

TheChos3nOne: nincs apple-ös cuccom, elismerem hogy klassz az iphone sokat nyomkodtam(bár akkoris túlárazott), nekem csak ezzel a túlárazással van bajom, túl vannak értékelve, túlságosan is, a hype zavar, a rádió app pedig sztem internetes rádió lehet(stream fogy a megabájt), ha nincs benne FM vevő, tény hogy az viszont jó hangminőségű, csak nehogy túllépd az adatforgalmat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Star Trek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő