- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Ha elég 32 giga akkor cowon s9 hasonló a J3-hoz és gondolom sokkal olcsóbb, amikor én vásároltam és néztem az új árakat már akkor sem volt annyira elrugaszkodott. (ebay szigorúan) Nekem kb 10-15 album van flacban rajta, többi mp3 és így vagyok 23xx zeneszámnál. Pedig kb 7 giga még ott van a sorozatoknak is(itt nem kell konvertálni avi/divx-et és a felirat támogatása .smi-vel megoldott, ami formátumot egy ingyenes progival bármilyen feliratfájlból elő lehet állítani 2 másodperc alatt, egyszerre két külön nyelvet is meg tud jeleníteni a lejátszó tanulás gyanánt, cowon is az élményre megy rá csak más szempontok szerint
). Sosem éreztem kevésnek még a kapacitást, ráadásul a flac és egy 320-as mp3 közötti különbség még ezen a lejátszón egy jó fülessel is csak üres szobában hallható, pl. bkv-n tökmindegy már. A csillagokat nem a lejátszó fogja lehozni neked az égről, hanem a fülhallgató, egy mai sony/cowon/sansa is elég jó lejátszó már, inkább a füles az ami behatárolja a hangzást! Na ott lehet nagyon elszállni az árakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest