- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
"hogy minden félmondatban a WM-et pocskondiázza, nem kicsit arrogáns és paraszt hangnemben. mintha a seggéből rángatott volna ki."
Miért veszed személyes sértésnek, ha valaki rühelli és rossz rendszernek tartja a winmot? Szerintem ilyenkor legyél okosabb és hagyd a francba. Írj annyit, hogy OK, nyomj le negyven fekvőtámaszt és dzsasszolj át egy másik, nyugisabb topikba. Én ezt szoktam, csak nem fekvőzöm
-
plus44
veterán
Én meg csak annyit jeleznék feléd szép csendben, hogy attól függetlenül, hogy osztjátok itt az észt, lehet nem kellene elfeledni azt a tényt, hogy kultúrált, normális EMBEREK vagyunk és nem állatok. Ha pedig nem értenéd, hogy mire próbálok rávilágítani, akkor elmondom, hogy hagy némi kívánnivalót maga után a stílusod, hogy a hangnemedről már ne is beszéljünk...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azt nem szabom meg hová írsz, azt sem, hogy mit, azt azonban igenis is tisztem, hogy mit ne.....
Ha bemenne valaki a winmobilos topikba szidni a rendszert, hogy milyen sz.r, / egyébként eléggé, mivel nekem is van ezért szidhatom nyilván ..., / Te lennél a leginkább felháborodva, egyébként jogosan, ha csak azért írna, hogy a saját rendszerét, mondjuk akár az ájfont, akár az androidot akár a stb.-t dicsérje és hasonlítgassa, mint ezt Te itt teszed. Mivel rendelkezel iPhone-nal, gondolom a cikkben leírttal, mert erről szól a cikk topikja, a mondott hardver és szoftver minden rossz és jó tulajdonságáról írhatsz ide, de nem arra való a topik, hogy egy másik rendszert dicsőíts itt, csak azért, hogy provokáld a másik flamebajnokot. Ha egy adott termék topikjában folyamatosan egy másikról írsz, az bizony részemről nem elfogadható.
Szövegértésből viszont ne is próbálj kioktatni, mert a winhez nyilván értesz, szövegértésben viszont csak attól fogadok el kioktatást, akinek arról az MTA nyelvi tanszékétől származó hivatalos papírja van, hogy internetes fórumokon szövegértést ellenőrizhet és oktathat... -
vehement69
senior tag
bocsi, hogy belepofázok, de senki sem mondta, hogy Ulkesh jobb nálad, ugyanazok vagytok, csak tényleg sokkal jobb lenne, ha priviben/egy külön topikban agyalnátok egymást, minthogy minden egyes iPhone hírnél megy ez a már unalmas sárdobálás.. persze így legalább van hsz, csak az a baj, hogy sok ember kedve (pl enyém is, meg ugye most már a tied is
) elmegy egy idő után attól, hogy idejöjjön megint. nem bírtam soha sem felfogni, hogy az egyes OS-ek/márkák FANATIKUSAI (mert Ulkesh és te lassan azok vagytok
) hogy képesek vallásos szinten imádni 1-esekből és 0-kból álló kódhalmazt..
szerk: 185: tényleg nem emlékszem már, de az itcafén volt az elmúlt 1-2 hétben egy cikk, ahol valamelyik ms formátumra mondtad, hogy mivel mittoményhányszázalékos elterjedtség=szabvány
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
moonman
titán
"the executive spotted a Windows team member using the Apple device to snap a photo and joked about his using the device before gently putting the phone on the ground and pretending to stomp it before moving on. He later made a similarly joking reference to the event during the presentation."
széttaposott bazdmeg
meg leordította a fejét.
Ballmernél ezek a poénok teljesen hétköznapiak.
-
Ulkesh
őstag
" quicktime-ot eddig apple.com-on kívül nem nagyon láttam, "
A filmes oldalak szinte csak azt használják, előzetesek és társai.
Találkoztam már több helyen a 3D-s változatával is, ahol egy adott terméket körbe lehet forgatni.
De a videószerkesztők is mind ismerik, egyébként valóban szabvány, de gondolom nem tudod, hogy a QT nem videó formátum, hanem konténer, mint az avi és a készítőn múlik, hogy milyen codekkel tömöríti a bele helyezendő videó és hanganyagot."hm?"
Ballmer meglátott egy kollegája kezében egy iPhone-t amit széttaposott a folyosón, miközben leordította a fejét. Elég sok hírportál lehozta, olvass utána
"nagyon helyes, hogy végre valaki beszólt, ez nem istentisztelet, hanem sajtótájékoztató."
Persze, hisz ha terméket nem is tudunk felmutatni ami felér a konkurenciával, de arcunk az legyen szép nagy.
"arra is kíváncsi lennék, hogy hány biztonsági ugrana rám, ha elkezdeném fennhangon isteníteni a HD2-t egy WWDC közepén."
A WWDC nem sajtótájékoztató, ahol párbeszéd folyik, hanem előadás. Egy Microsoft előadás esetén sem szólna senki kérés nélkül az előadóhoz, vagy ha mégis, akkor teljesen rendben volna, ha kiküldik. De itt egy kötetlen beszélgetés folyt a WinMo 6.5-ről és a felhasználói interfész és a könnyű használhatóság kapcsán vont valaki párhuzamot az iPhone felületével, mire elég durva választ kapott, amin mindenki nevetett, mert viccnek gondolták, de az előadó ki is hangsúlyozta, hogy nem tréfának szánta. Szerintem egyszerűen bunkó mód viszonyulnak a konkurens termékekhez, ez van.
"újságírók, mit vársz, egyszerűek, mint a faék."
Nem bántásként, de az "egyszerű" emberek beállnak a sorba és Windows-t használnak, azt tanulták, azt látják a szomszéd Pistikénél, nem fognak tanulni, vagy megismerni valami újat. Szóval enyhén sántít a dolog.
Egy IT-s teszterekből és újságírókból álló csoportra meg nem mondanám azt, hogy olyan egyszerű lelkek volnának, hisz pont Ők azok, akik nap, mint nap találkoznak mindegyik technológiával, okkal választanak nem MS terméket szerintem -
Ulkesh
őstag
"ez most olyan, mintha én azzal büszkélkednék, hogy a wmp tud wmv-t…"
A netes videók zöme flash és quicktime, wmv alig van, szóval nem kéne széllel szemben pisilni, hanem az elterjedt videószabványokat támogatni kéne.
Persze mit is várhatna az ember Microsoft-tól.
Ballmer kirohanása az Apple ellen, majd kolléga iPhone-jának széttaposása, MS előadó durva beszólása az újságíróknak, mert a WM6.5 bemutatóján azt leszólták az iPhone-hoz képest (bár az előadót enyhén sokkolhatta az a kép ami fogadta [link])stb.
Kissé vicces hozzáállás, de tisztán tükrözi, hogy tartanak a konkurenciától. -
Ulkesh
őstag
"nehogy megpróbáld már elmagyarázni, hogy Windows-ban nincs select all"
Ja és kijelöli az egész doksit, nem azt a hasábot, vagy bekezdést, amit én akarok.
"és igen, ha mobilról küldök emailt, azt egyszerűen szeretem, nem akarok videókat meg teljes weboldalakat küldözgetni, nem erre van kitalálva."
No igen, ez a különbség a buta mobil és az internet terminál között, az egyik csak limitálva használható, a másik meg úgy, mintha egy kis notebook-ról dolgoznál.
" nem erre van kitalálva. ha meg tudja nézni az emailt, akkor van internet-elérése, tehát rá tud menni a lapra vagy megnézni a videót online."
Gondolom az általad mobillal készített képeket, megvágott videót is online fogja megnézni, mert előbb feltöltöd valahova, hogy csak linket kelljen küldened
(Persze ez is járható út, de minek bonyolítani az életet, ha nem muszáj. Ja persze, hisz Windows.)
Lehet köpködni, de ezek a funkciók bizony eléggé elmaradottak a WinMo esetén, tetszik vagy sem, ez tény.
-
Ulkesh
őstag
"mondjuk ki az a marha aki videót másol dokumentumba, meg weboldalt email-be. insert link, vagy copypaste tartalom azt jóvan."
Látom te még a sima szöveges leveleknél leragadtál, én szeretem, ha a másolás a szöveg formázását is áthozza, hogy ne kelljen azzal még külön vacakolnom, hogy beszerkesszem.
De WinMo alatt a több oldalnyi szöveg kijelölése is mókás, itt meg csak rábökök, hogy Select All
-
orbano
félisten
tényleg marhaság elküldeni valakinek egy apró részletet (pl egy menetrendet, meccseredményt, idézetet, akármit) egy marhanagy weboldalból (ami esetleg lehet dinamikus, és nem lesz ott a tartalom később), mint bemásolni a linket... ráadásul a linkezés megszakítja az email olvasását, nem látod együtt a teljes összeszerkesztett tartalmat. ráadásul ha becopyzod (és marad a html kód), bele is szerkeszthetsz, kijelölhetsz benne részeket, kiemelhetsz szavakat, stb.
azért néha nem ártana megpróbálni a saját elképzeléseinken/szokásainkon/korlátainkon átlátni.
szerintem. -
Ulkesh
őstag
"az Apple-lel csak az a baj, hogy teljesen alapszintű dolgokat próbál meg innovációként eladni (copypaste, videó, mms)"
WinMo alatt nézzük már meg azt a copy/paste-ot légyszíves.
Szeretnék egy videót clipboard-on beilleszteni egy doksiba, vagy egy komplett weboldalt a készülő e-mail-be, esetleg egy több oldalnyi szöveget kijelölni és másolni a böngészőből. Egy képet bemásolni akár ide a fórumba. Meg tudod oldani? Ráadásul kézzel, minden cerkás bohóckodás nélkül? Bármelyik alkalmazásból?Az elkészült videót meg szeretném vágni és e-mail-be elküldeni, meg tudod csinálni?
Ja, nem. Akkor miről is beszélünk?
Az MMS meg egy vicc, fogalmam sincs mi a fenének rakták bele, elavult marhaság, már a Nokia sem rakja be az újabb rendszerébe, annyira fontosnak tartják ők is.
-
kokyt
senior tag
Nem kell nekik 8, elég lesz 3
Szép lista, főleg ha azt vesszük, hogy eddig ezek közül 1-2 "nem is kell" dolog volt eddig
Viszont ha tényleg bele kerülnek, akkor le a kalappal.evone: Igaz, mert gyakorlatilag nincs hova. Ez az ár a lélektani határ amit még van aki kiad egy telefonért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Milyen autót vegyek?
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest