- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #203 üzenetére
"az ilyen fájlrendszertől elvonatkoztatott, absztrakt megoldások nem tudna klenyűgözni, sokkal nehezebben találom meg a mai napig a zenéimet, pedig szépen megcsináltam már a tag-eket."
Én a fájlrendszerben is rendezve tartom a zenéimet és az iTunes-ban is. Egyszerűen így kényelmesebb és jobb. Mielőtt rátérnél az erőfölényre és társaira, én már Windows alatt is réges-rég iTunes-t használtam, mikor még Symbian, vagy WinMo alapú telefonokat használtam.
Egyszerűen szeretem a rendet és az átláthatóságot, nomeg azt a kényelmet, hogy bármikor bármilyen playlist-et össze tudok állítani pár kattintással. Fájlrendszeres megoldással ezek csak kényelmetlenül oldhatók meg."rengeteg embernek megfelel az usb csatlakozó"
Töltésre, adatátvitelre jó is, vezérlésre, digitális hang és videótovábbításra meg alkalmatlan.
Így, akkor vagy használ a gyártó egy saját csatlakozót, vagy csatlakozó sort épít a készülékbe külön-külön minden funkciónak. Szerinted melyik a jobb megoldás?"videókimenetre meg ott lesz a hdmi kimenet."
Elméletileg minden megvan hozzá a jelenlegi iPhone csatlakozón, csak egy megfelelő dokk, vagy kábel kéne a HDMI csatlakoztatáshoz.
"amúgy a telefonom például több szabványt támogat szerintem, mint az iphone. köszöni szépen, lejátszik mov fájlokat, ugyanolyan könnyedséggel, mint mp4-et, mkv-t, divx-et, ogm-et, realmediát, és így tovább…"
Most mondjam, hogy csak szoftver kérdése, hisz az én készülékem is lejátssza ezeket?
-
Ulkesh
őstag
válasz
#16820480 #197 üzenetére
Jelentős különbség, hogy a Sony cuccai nem csak eltérőek voltak, hanem konkrétan sz@rok is. A lassú memóriakártyái és bugoktól hemzsegő szoftverei után senki nem fog könnyeket ejteni.
Az Apple meg kvázi egyeduralkodó ezen a téren, így akár szabványosnak is mondhatók az ő megoldásai.
Egy másik topicban volt róla szó, hogy miért nem cseréli le az Apple az iPhone-ok csatlakozóit szabványos mini/micro USB-re. Erre volt a válaszom ott, hogy több millió kiegészítő támogatja azt a csatlakozót, komolyabb szabványnak számít a támogatása miatt, mint az említett USB csatolók. Ráadásul az iPod/iPhone csatlakozó lényegesen több funkcióra képes, mint az USB, elég csak annyit mondani, hogy vonali kimenetként is szolgál, ami, ha a lejátszót erősítőre akarod kötni, nem elhanyagolható fegyvertény.
-
válasz
#16820480 #177 üzenetére
Van egy pár variáció.
Ezek egyike se ez a betárcsázós baromökörség tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest