- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
#16820480 #84 üzenetére
Írtam, hogy egy csúcskompaktban a kisebb kijelzőhöz, felbontáshoz elég lenne a gyengébb hardver, ha azon kívül meglennének a csúcskészülékek szolgáltatásai.
Az X Compactban nem csak a kamera a hiba: ott van még az évek óta stagnáló tervezés (volt már a Sony-nak ekkora 5"-es készüléke is), az ujjlenyomat olvasó régiófüggő, 2.0-ás az USB-je (nem tudom tud-e képet adni, mert a SlimPort funkciót sehol nem láttam mellette leírva), nem vízálló.
Ha egy kompakt dizájnú 4,7"-es készülék hozná a márka csúcskészülékének tudását egy Snapdragon 660-nal és 4GB RAM-mal, akkor arra sokan vevők lennének. Így, hogy ezekkel a kompaktokkal is a csúcsmodell felé terelnek a gyártók persze, hogy nincs rájuk tömegigény. -
pengwin
addikt
válasz
#16820480 #75 üzenetére
"annyira "jól" fogy, hogy már azt rebesgetik, hogy nem lesz folytatása"
Ez a Sony egész mobilos részlegéről is elmondható...Egyébként a tiéd sem jó érvelés, mert az X Compact is több helyen komoly hátrányban van az igazi csúcskészülékekkel szemben, pl. kamera. Ugyan a hardvere sem csúcs, de kisebb kijelzőhöz, kisebb felbontáshoz szerintem sokan elviselnék a kicsit gyengébb hardvert, ha tényleg csúcskategóriás szolgáltatásokkal lenne mellette felszerelve egy kis készülék. Ilyen jelenleg nincs.
Ha lenne se biztos, hogy fogyna, de ez szerintem nagyrészt a gyártók által mesterségesen kreált igények miatt van így.
-
pengwin
addikt
Az iOS-nek semmi köze a linuxhoz!
Az OS X/macOS és az iOS a BSD-vel rokon, de a kernelük saját, eredetileg Mach-nak hívták.
A két rendszerben közös az UNIX-szerű felépítés, csak az Apple termékei hitelesítve vannak, mint SUS-compliant, a linux meg nem.A linux egyébként a GPL liszensze miatt nem lehet zárt forráskódú rendszer alapja, a GPL nagyon szigorú OSS téren, elvárja, hogy a gnúzott nyilt szoftvert felhasználva csak nyílt szoftvert készíts.
Ezért használják nagy cégek zárt rendszerek alapjául a BSD-t: a BSD liszensz ugyanis megengedi, hogy zárt rendszert építsenek a BSD liszenszes OSS-ből, és nem kell cserébe semmit visszaadni.
Ezért fut BSD a Sony Playstation-ökön, sok előretelepített NAS dobozon, és egy nagyon átdolgozott formában az Apple készülékein is. -
pengwin
addikt
Évente ad ki az MS is új Windows-t, csak nem kötik az orrodra.
W10 Anniversary Update is úgy települt, ahogy mondjuk W8.1-ről lehetett frissíteni W10-re: új OS-t telepített.
Az, hogy a nyilvánosság előtt ezt nem reklámozzák, mert "a Windows 10 az utolsó Windows", az már pusztán marketing-bullshit. Sajnos a Windows 10 nem lett rolling release, csak úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest