- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Nem volna gáz a quick settings egyébként ,ha meg maradt volna az egybefüggő háttér ,az a mappa rendszer vagy csempe szerű segítségével rettentő idétlen így. Az ötlet jó a desing hulladék vicces .
Ja amúgy valaki írta hogy a t9 úgy mond fölösleges. Ma olvastam hogy pont ez egy régóta várt ficsor pont mint a mobilnet kapcsolási lehetőség . -
batai15
félisten
válasz
#16820480 #87 üzenetére
Mert az SE-n kívül mit kapni még ? használtan is szinte csak apple cuccot, és azért ezek már vannak annyira öregek hogy azt lehessen mondani hogy bőven benne voltunk az okostelefon érába, mégis az se is azért lett mert még mindíg van igény erre. offba teszem, mert csak lazán beszélgetünk, nem szánom vita indítónak, sem a cikkhez nem nagyon van köze.
Hemaka: szvsz jogos a garancia miatti fanyalgás.
Eléggé általános hogy a legtöbb apple cuccnak van típus hibája,(akku , home gomb etc) amit általában javítani kell, droid fronton én azt mondom (legalábbis amit olvasok, tapasztalok) hogy ilyen téren meg bízhatóbbak. -
batai15
félisten
válasz
#16820480 #84 üzenetére
ugyan arra használod mint a batár vágó deszkát. Hülye beidegződés hogy kisebb telefon nem alkalmas ugyan arra mint a phablet társa, köszönöm de én az 5 collos telefonomon is ugyanúgy navigálok stb mint 5.5 collon csináltam.
Főleg úgy hogy árban nem jóval kerül kevesebbe mint a nagy társa.
Multkori topikban nem erre lyukadtunk ki , senki nem mondta hogy csak ezekre használjuk . -
batai15
félisten
Ennyi az ios 11?
T9 a tárcsázóba még mindig nincs . Hát ezt egy sima ota updattel kellene hozni nem új os ként beharangozni .
Az ipad viszont jó .
Janeszgol : huawei meri egyedül adni a normális garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest