- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
#16820480 #184 üzenetére
Én a Sirivel maximálisan meg vagyok elégedve, napi szinten használom különböző dolgokra és nagyon hasznos. De persze ez igény kérdése, de valahogy nekem ez jött át, hogy az iPhone-nak így van értelme.
Egyébként persze, ez egyértelmű, hogy könnyen meglehetne oldani egy az anyanyelven beszélő Siri-t, már csak azért is, mert a telefon maga tud magyarul, hiszen magyarul simán le lehet neki diktálni egy e-mailt és hiba nélkül leírja.
-
.Szaki.
addikt
válasz
#16820480 #182 üzenetére
Ebben igazad van, de szerintem az még borzasztó messze lesz mire lesz magyar személyi asszisztens, mivel nem egy olyan nyelv, mint mondjuk az angol, német, vagy akár a spanyol. Akkor meg annyira az iPhone értelmét sem látom embereknél, mert -szerintem- pont ez az értelme/lényege ezeknek a telefonoknak.
-
pengwin
addikt
válasz
#16820480 #84 üzenetére
Írtam, hogy egy csúcskompaktban a kisebb kijelzőhöz, felbontáshoz elég lenne a gyengébb hardver, ha azon kívül meglennének a csúcskészülékek szolgáltatásai.
Az X Compactban nem csak a kamera a hiba: ott van még az évek óta stagnáló tervezés (volt már a Sony-nak ekkora 5"-es készüléke is), az ujjlenyomat olvasó régiófüggő, 2.0-ás az USB-je (nem tudom tud-e képet adni, mert a SlimPort funkciót sehol nem láttam mellette leírva), nem vízálló.
Ha egy kompakt dizájnú 4,7"-es készülék hozná a márka csúcskészülékének tudását egy Snapdragon 660-nal és 4GB RAM-mal, akkor arra sokan vevők lennének. Így, hogy ezekkel a kompaktokkal is a csúcsmodell felé terelnek a gyártók persze, hogy nincs rájuk tömegigény. -
batai15
félisten
válasz
#16820480 #87 üzenetére
Mert az SE-n kívül mit kapni még ? használtan is szinte csak apple cuccot, és azért ezek már vannak annyira öregek hogy azt lehessen mondani hogy bőven benne voltunk az okostelefon érába, mégis az se is azért lett mert még mindíg van igény erre. offba teszem, mert csak lazán beszélgetünk, nem szánom vita indítónak, sem a cikkhez nem nagyon van köze.
Hemaka: szvsz jogos a garancia miatti fanyalgás.
Eléggé általános hogy a legtöbb apple cuccnak van típus hibája,(akku , home gomb etc) amit általában javítani kell, droid fronton én azt mondom (legalábbis amit olvasok, tapasztalok) hogy ilyen téren meg bízhatóbbak. -
törölt tag
válasz
#16820480 #75 üzenetére
Az SE nem alternatíva a droidot keresőknek, rádásul a 6s/6s Plus/7/7 Plus feature-jeinek jó része nincs benne. Az Xperia Compactok pedig - név ide vagy oda - szintén jóval 4 col felett járnak. A nagy méret mostanra általános belépőszinten is, az emberek szimplán abból vesznek többet, amiből több van.
-
batai15
félisten
válasz
#16820480 #84 üzenetére
ugyan arra használod mint a batár vágó deszkát. Hülye beidegződés hogy kisebb telefon nem alkalmas ugyan arra mint a phablet társa, köszönöm de én az 5 collos telefonomon is ugyanúgy navigálok stb mint 5.5 collon csináltam.
Főleg úgy hogy árban nem jóval kerül kevesebbe mint a nagy társa.
Multkori topikban nem erre lyukadtunk ki , senki nem mondta hogy csak ezekre használjuk . -
pengwin
addikt
válasz
#16820480 #75 üzenetére
"annyira "jól" fogy, hogy már azt rebesgetik, hogy nem lesz folytatása"
Ez a Sony egész mobilos részlegéről is elmondható...Egyébként a tiéd sem jó érvelés, mert az X Compact is több helyen komoly hátrányban van az igazi csúcskészülékekkel szemben, pl. kamera. Ugyan a hardvere sem csúcs, de kisebb kijelzőhöz, kisebb felbontáshoz szerintem sokan elviselnék a kicsit gyengébb hardvert, ha tényleg csúcskategóriás szolgáltatásokkal lenne mellette felszerelve egy kis készülék. Ilyen jelenleg nincs.
Ha lenne se biztos, hogy fogyna, de ez szerintem nagyrészt a gyártók által mesterségesen kreált igények miatt van így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest