- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az ilyenekkel általában akkor van gond, ha nem standard szavakat diktálsz neki, hanem idegen szavakkal és/vagy szlenggel tűzdelt dolgokat. Mondjuk nem próbáltam, csak gondolom ez nehézséget okozna, ahogy mondjuk a flow/swipe billentyűzeteknél is egy ragozott idegen szó már nem megy.
-
törölt tag
Hát igen, nem annyira reális, hogy értsen magyarul egy ilyen asszisztens, de amúgy nem mintha nem lehetne megcsinálni, biztos vagyok benne, hogy itthon fejlesztők már csináltak ilyet, csak erőforrások híján nem olyan komplex, mint a nagyobb nevek.
Én mondjuk nem szeretek ilyesmit használni, nem jön természetesen, hogy beszéljek a telefonhoz, ráadásul a Google asszisztens erre rátesz egy lapáttal, hogy neve sincs, csak "ok, Google"
Cortanát szerettem WP8.1-en, de hiába van droidra, nem igazán működik olyan jól.
-
törölt tag
Az emberek nagy része szimplán lusta, vagy nem hajlandó más nyelven kommunikálni. Olyanokat is ismerek, akik tökéletesen beszélnek angolul, mégsem ülnének be egy eredeti nyelven adott filmre a moziba. És akkor még ott vannak azok a tömegek, akik ténylegesen nem tudnak angolul, olyan szinten sem, hogy egyszerű szavakat megfelelően ejtsenek ki a hangutasításokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged