- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
#16820480 #84 üzenetére
Írtam, hogy egy csúcskompaktban a kisebb kijelzőhöz, felbontáshoz elég lenne a gyengébb hardver, ha azon kívül meglennének a csúcskészülékek szolgáltatásai.
Az X Compactban nem csak a kamera a hiba: ott van még az évek óta stagnáló tervezés (volt már a Sony-nak ekkora 5"-es készüléke is), az ujjlenyomat olvasó régiófüggő, 2.0-ás az USB-je (nem tudom tud-e képet adni, mert a SlimPort funkciót sehol nem láttam mellette leírva), nem vízálló.
Ha egy kompakt dizájnú 4,7"-es készülék hozná a márka csúcskészülékének tudását egy Snapdragon 660-nal és 4GB RAM-mal, akkor arra sokan vevők lennének. Így, hogy ezekkel a kompaktokkal is a csúcsmodell felé terelnek a gyártók persze, hogy nincs rájuk tömegigény. -
batai15
félisten
válasz
#16820480 #84 üzenetére
ugyan arra használod mint a batár vágó deszkát. Hülye beidegződés hogy kisebb telefon nem alkalmas ugyan arra mint a phablet társa, köszönöm de én az 5 collos telefonomon is ugyanúgy navigálok stb mint 5.5 collon csináltam.
Főleg úgy hogy árban nem jóval kerül kevesebbe mint a nagy társa.
Multkori topikban nem erre lyukadtunk ki , senki nem mondta hogy csak ezekre használjuk .
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debian GNU/Linux
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest