- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
nekem pontosan ez a gondom.
most elkezdik forgalmazni. eddig már sok-sok ember megvette a cuccot innen-onnan, mert ugye az se volt biztos, hogy egyáltalán fogják-e itthon forgalmazni. és ezen emberek jó része sztem nem rendelkezik számlával, ld. zug gsm bolt 0%-os "használt" ár, ebay rendelés és társai. és innentől ez a tömeg nem fog a leírtak alapján kapni netes csomagot.engem nem izgat a konstrukció, mivel nem vágyom ipadre, csak ez az eljárás sztem kissé kartell gyanús.
@mukibiuci: ok, de a vodánál bemész, aláírsz és használod, ahogy akarod (mivel már ott is microsim jár) és nem kell semmiféle számlákat mutogatnod, hogy egyáltalán szóba álljanak veled
-
pampika
őstag
ilyenre miért nem ugrik a gvh? csak a Mo-n hivatalosan vett, számlás cucchoz hajlandó a westel díjcsomagot eladni
neki nem az lenne a célja, hogy legyen előfizetője? ipadet, vagy akármilyen padet meg szerez a nép, ahonnan akar. innentől meg kissé átlátszó, hogy almáék kissé megszponzorálták ezt a díjcsomag dolgot, hogy menjen a hivatalos eladás is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest