- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
Na egy kis update, ahogy sejtettem, szeptember 15 a Desire HD bemutatása lesz, már van ár is:
-
Peat;)
veterán
A htc termékkínálata totál más dimenzió mint a nokiáé, magasabb árkategóriás készülékek, magasabb haszon/készülék. Én nem is értem mitől sikeres, egy két készüléket leszámítva elég pofátlan áraik vannak. Egyébként a nokia felső kategóriás eladásait kellene megnézni, csak az a baj, hogy ami a nokánál felső kategória az pl. htc-nél már nem az. Jó ideje. A figyelem a mobilkommunikációban meg egyértelműen a felső kategória felé irányul. Ha ott valaki nem sikeres az elbukik és az elmúlt években ez a tendencia hatványozódik, a kereslet eltolódásával a drágább cuccok irányába. Magyarul a htc bemutatójáról lehet készülékenként lesz cikk. Míg a nokia bemutatójáról egymagában elég lehet egy cikk, ha azt csinálják amit jó ideje.
-
Razuel
aktív tag
Tervezem, hogy a közeljövőben beruházok egy Desire-re. Szerintetek megéri várni az új modellre vagy engedjek a vágy csábításának?
-
FRENK1988
veterán
Kitérdekel a Nokia. Nekünk jó lesz mert jön a sok újdonság
#15 stewe780 Pontosan -
Gengi
senior tag
Jó ,de ez nem az RTL Klub meg TV2 párharca mikor az egyiken a Gigasztár a másikon a hitpersztár megy és utolsó csepp vérig küzdenek a nézőkért. Itt bejelent mind a 3 cég valamit (Ráadásul az Apple ezúttal nem is mobilos vonalon támad ,csak "kütyü" úton)a befektetők meg úgy is csak másnap reagálják le így tök mind1. Ha nagyot durrant valaki ,akkor annak híre is megy.
-
Sentinel80
aktív tag
Szerintem ez a HTC Desire HD lesz és nem a Vision.
-
-
stewe780
őstag
Most ezt valaki tényleg komolyan gondolja a HTC-nél, hogy ha ugyanarra az időpontra teszi a bemutatóit a Nokiával akkor betesz a Nokiának? Ránézek erre a táblázatra, a Nokia 34 a HTC meg 1.8(!!)%-on áll. Ezzel max annyit érnek el, hogy senki nem fog értesülni az új HTC modellekről. Max az itt és egyéb helyen jelenlevő mobilguruk, akik akkor is jól informáltak lennének, ha dec24-én lenne...
-
Gengi
senior tag
Nem kell sajnálni ,de az N8-cal nem szerencsétlenkedtek semmit. A szoftverét húzták és tuningolták fel folyamatosan. A funkciók bővítése rengeteg időt elvett. Cserébe rengeteg jó featurrel állított készülék jön. Bár az élmezőnyhöz képest szerényebb CPU-val. Meg lehetett volna csinálni azt is ,hogy 2 évvel ezelőtt kiadják kb úgy ,hogy fele annyit tud. Aztán évről évre frissítik a modelt
. Míg 2 év alatt talán végre már egy sokoldalú okos telefont kapunk....
Jön majd a NOKIA N9-00. -
hemaka
nagyúr
Na majd meglátjuk, a Nokia-t meg nem sajnálom, mert mit össze szerencsétlenkednek az N8-cal is...
-
AS
félisten
HTC szépen megy előre:
Már benne van top 10 ben.
Szerintem idővel Moto és Se - után lesznek. (2 legnagyobb vesztes most)
-
jubilleum
senior tag
Ütős processzorok lesznek ezekben a telefonokban, ha ennyi füst kell a működésükhöz.
Kár hogy kiszökött füst. -
.bableWes
őstag
ez füstböl lesz?
-
plus44
veterán
Remélem lesz köztünk legalább egy ütős cucc, ami tetszik.(és nem azok a gusztustalan hátlapos szarok...)
-
Mappa
addikt
ütik a vasat míg meleg
Szerk.: OFF N8-nak mikor kéne megjelennie?
-
SZ4B
tag
ez max a szaklapoknak rossz hír, mert több költség több helyre munkatársat küldeni, olyan úgy sem engedhetnek meg, hogy htc-re megyünk, így a nokiát idén kihagyjuk
-
EczkE
veterán
Rendesen keresztbetesznek a Nokiának.
-
bok92
addikt
Szegény Nokia.
Végre valamit, nagy nehezen majd bejelentenek, erre meg senki sem fog majd rájuk figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeptember 15-én mutatja be legújabb Android vagy Windows Phone 7 alapú készülékeit a HTC.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest