- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Beszéljen helyettem inkább ez a kép:
-
rocket
nagyúr
-
rocket
nagyúr
Ugytunik a GTS240 nem csak egy atnevezett 9800GT lesz, emelik az orajeleket 600/1500/1800MHz-rol 675/1688/2200MHz-re, a GTS250 meg ugyanaz lesz mint a 9800GTX+.
-
-
kariad
senior tag
Hát ezen nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek!!
Nem hiába váltottam ATI-ra! -
keIdor
titán
-
phpmoli
tag
válasz
moha bácsi #33 üzenetére
-
South Velen
addikt
-
Hunter2
addikt
Asszem át is írom GTS250-re az adatlapomban.
Egyébként ez már tényleg szánalmas. -
Dyno
veterán
1GB ddr2 9500gt-k fogytak....a legjobban
haverra is ilyet akartak rásózni 22K-ért az egyik kedves boltba......9600gt még hagyján....
Bevallom jobba húz a szívem az nVidiához, de ez már röhej amit csinálnak......
-
divrapier
tag
nVidia - The way it's ment to be "2 havonta uj videokari ingyen hardware csere nelkul" -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #98 üzenetére
Volt persze, mobil GPU-knal is neveztek mar at termeket, de legalabb eddig nem mainstream nevet adtak az entry level termeknek.
Mivel Fuad megirta ezert futotuzkent fog terjedni, igy ha nem igaz hamarosan cafolniuk kell. (tehat valakit felkene allitani a gombfoci asztal mellol)
-
Komplikato
veterán
Mondjuk az INF-ben szereplő "GPU" megnevezések nem sokat takarnak ha jól tuddom, csak azt melyik GPU-hoz rendelt optimalizáció fusson a sok közül. Ennyi erővel egy új 40 nanos GPU is lehet, haa hasonló a felépítése mint az RV630 ... Ezért nem jelent semmit.
De. Volt már Pirosaknál is nem egyszer átnevezés. X300-X1050, X200-X1150, stb. -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #93 üzenetére
Ennek meg varjuk ki a veget, mert szuletett nehany variaco az ATi talalgatos topicban arra mit is jelenthet ez a gyakorlatban
Ha igaz lenne akkor ehez kepest az NV atnevezgetese piskota lenne, HD4750 RV630 GPU-val, amit a HD4670 RV730 GPU-val porra zuzna teljesitmenyben. -
-
Móci
addikt
Hopp, ez kimaradt még...
nv:
-
Komplikato
veterán
Azért, hogy lássunk tisztábban picit:
ATI catalyst 9.1 renames HD 3000 to 4000 -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Call Of Juarez tekinthető annak. Eléggé átírták a rendert. Persze a GS-ből csak a particle alapú van használva. Ettől függetlenül egy fejlett technológiára építő játék. Ezenkívül az FC2 is elég jó DX10 path-ot használ, bár gyakorlatilag a DX9-es render másolata, de jól van optimalizálva.
A Stormrise lesz szerintem az első olyan játék ami teljesen DX10-re optimalizált motort használ. Márciusban jön.bolvar: ez nem vicc ... nekem is meglepő volt, de ez az igazság.
-
syC
addikt
Hát ez ciki
-
bolvar
senior tag
"de az ünnepi szezon kiábrándítóan gyenge forgalmához képest egyértelműen nőtt a kereslet a termékek iránt. A legjobban az 1 GB-os DDR2 szabványú memóriával felszerelt 9500 GT és 9600 GT modellek fogytak"
ez ugye csak április 1 tréfa
ennyi hülye van a világon?
-
rocket
nagyúr
En meg arra hanyan csereltek anno 8800GT-rol 9800GT-re, es most (ha valoban megjelenik retail verzioban) hanyan fognak ezek kozul a GTS240-re cserelni.
Szerintem soha nem tudatosul ezekben az emberekben, hogy ugyanazt vettek meg mas neven.(azt azert tegyuk hozza, hogy legalabb a GPU csikszelesseget csokkentettek, igy legalabb a felhasznalok javara valtozott a fogyasztas, de ugye a 9800GT-ket is szereltek 65nm-es GPU-val, szoval ez nem minenkinek kedvez).
Azt remelem azert GTS240-re mar nem marad 65nm-es G92, akkor aztan legrosszabb esetben lehet olyan aki megjarta a 8800GT->9800GT->GTS240 utvonalat 65nm-en, ez meg tenyleg a tokeletes atveres.)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem teljesen ezt jelenti. Igazából a GPU alapú fejlesztés már a G80-nal befejeződött. Tulajdonképpen a G80 nem éppen ideális a DX10 futószalagra, az új eljárásokban sokkal erősebb az R600 (pl.: Stream out eljárások). Persze ez eddig nem jelentett túl sok gondot a játékok szempontjából, az MS DX10 techdemók eredményét pedig nem nézik a játékosok. A G200 is a G80 útját követi, persze a gyorstára és a regiszterek mérete megnőtt, ami kedvezően hat a Pipe GS-re és a Stream out teljesítményre. Persze az R600-hoz képest még mindig gyengébb, de legalább használható a sebesség. A DX10.1 is csak azért marad ki, mert a GPGPU vonalon nem lenne előny. A következő generáció is GPGPU-nak készül, ez még előnyös is lehet a Compute Shader miatt, de a DX futószalaghoz továbbra is az R600 architektúra a legjobb.
Fejlesztések tehát lesznek, csak nem a GPU vonalhoz igazodnak majd. Ettől persze még lehet jó termék. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyrészt a teljes leépítés nem holnap fog megtörténni, hanem a távolabbi jövőben. Sweeney és Carmack úgy 2013-ra ígérik az újgenerációs szoftver render motorjukat. Ez még ugye minimum 4 év. Addigra kész lesz az AMD Fusion, az Intel Terascale és az NVIDIA ... nos az NVIDIA-nak x86 licensz és proci hiányában nem lesz semmije.
Nyilván az üzleti terv az hosszútávú koncepció eredménye, 2013-ra bőven beindul a GPGPU és a SoC piaca az NV-nek. A pénz az egyértelműen a fő kérdés, az NV is tudja, hogy a GPU piacon nincs jövője, így némileg visszafogottan pumpálják bele a pénzt ... értsd átnevezik a jelenlegi termékeket, mert ez a legolcsóbb.
-
csaabz
őstag
Még Több megváltoztatott nevű nv kártyát a népnek!!
-
Syde
tag
Nem ez volt a hozzászólásom lényege, csak az érzékeltetés végett írtam, hogy előbb történne meg X, mint Y.
Egyébként, az AMD már most rossz anyagi helyzetben van. És, hogy miért adná el az AMD az ATI-t a legrosszabb esetben? Tegyük fel, hogy egy több profilú vállalat vagy, és hosszútávon likviditási problémáid vannak. Adott egy részleged aminek költséges a fenntartása (túl sokat von el az A részleg a B-től), és megtérülési idő bizonytalan, vagy az esetleges profit túl alacsony a ráfordított erőforrásokhoz képest. Itt álljunk meg és vizsgáljuk meg, hogy mi is valójában az ATI márka. gyártástechnológia liszensz jogok, szellemi tőke, és gyártósor. Kiemeltem a lényeget. Addig van jelentősebb piaci értéke, amíg versenyképes liszensz jogai vannak. (Ellenpélda S3 ). Ezekből persze logikusan annak kellene következnie, hogy azon profil marad meg ami azért valami hasznot hoz. Ez lenne a VGA részleg. Így ez ellentmondásnak tűnik. De nem az. Tekintve, hogy hatalmas tartozásai vannak az AMD-nek. Nem tudom milyen feltételek mellett adtak dollár milliárdos összegeket a befektetők. De amennyiben nem lesz sikeres a Fusion, ésszerűtlen lenne, tovább hagyni agonizálni a vállalatot. Helyette feldarabolni, eladni, és minimalizálni a veszteséget. (Ez lenne egy tökéletes verseny piacon, de mivel nincs TV piac, így minden pénzügyi mutatótól függetlenül tovább létezhet az AMD. )
-
Fáraó
őstag
Lehet, követem a céget és átragasztom a matricát a VGA-mon. Legyen már nekem is vmi újabb karim.
-
littlelion21
addikt
...egy újabb szokásos Nvidia hír...
2. átnevezés...gratulálok.
-
Godefroy
senior tag
-
Móci
addikt
Lol, azért nemsemmi, hogy ugyanazt akarják sokadszorra eladni...
Kedves nv: leülhet, egyes! -
D.Orion
veterán
Hát ez egyszerűen szánalmas!
"A legjobban az 1 GB-os DDR2 szabványú memóriával felszerelt 9500 GT és 9600 GT modellek fogytak" <> Magyarul nagyon sok embert átvertek.
Én egyszerűen azt nem értem, hogy a boltosoknak, hogy van képük még ajánlani is az ilyen kártyát. Értem én, hogy eladják a szar vga-t, mert így egy év múlva náluk veszik az újat(ami a 12 hónappal ezelőtti középkategória, ergo már low-med lesz).
Egyetlen egy nV karim volt 7900GT személyében, erős kétségeim vannak, hogy a jövőben lesz-e egyáltalán újabb(persze ha lesz ár/érték arányban nagyságrendekkel jobb, mint az AMD/ATi, akkor esetleg). Ha megtehetem, akkor magam részéről ennyi volt NV... Chipszet-ből már régen ATI ill. Intel párti vagyok.
Többi meg CENSORED!
-
mephi666
nagyúr
lol...
pont erre gondoltam, hogy a pv-kategóriájú kártyákhoz miért nem adnak ilyen "paraszt-szimulátort"?
szerintem a ddr2-vel rendesen megkapolt 9400gt/9500gt/9600gso-k elmennének vele szépen
-
luw2win
őstag
forrás: hoc -
ProEvoFan
nagyúr
hát ez gáz (vagy remek üzleti húzás? ), 88GT-t már harmadszor nevezik át, gondolják így jobban veszik ha az amúgy tényleg király 285GTXhez hasonlít a neve
-
mephi666
nagyúr
nem szidni akartam az nv-t, nézd meg, milyen kártyám van
ezek a kártyáik tényleg felveszik a versenyt szépen a kategóriájukban levő atikkal... csak hát ez a sok átnevezés :S kimenni "új" kártya címszó alatt sokadik rókabőrrel... ez a fárasztó
de az ilyen postok arra jók, hogy pihentető megnyilvánulásokat lehet látni... és hol van még este?
-
rudi
nagyúr
Én már csak azt várom, hogy az NV mikor adja el valakinek jó áron a GeForce nevet. Intel GeForce, nem is hangzik olyan rosszul
-
v.tom
őstag
A régi 8800gts más magra épül, mint a GT. A GT g92, a régi gts pedig elavult g90. Van 92-es 8800 gts is, de az nem nagyon érte meg az árát, mert a gt igen jól sikerült kari. De azért az túlzás, hogy egy másfél éves kártyát kiadjanak 2009-ben, újként reklámozva. A 8800gt-hez képest az összes különbség a triSLI, hybrid SLI, és a power management. De ez a 9800gt-be került bele. Egyszóval az új kari 100%-ig megegyezik a 9800gt-vel.
-
lsc
nagyúr
Nem, szerintem a 8800 - 9800 váltásra emlékszel, olvasd figyelmesebben, itt most a harmadik nevet kapja a 8800 gt . Egyébként mégis mit kellene csinálni, tapsolni, csak így tovább ?
Mod mephi666 : Tudtommal a régi gts-nek más magja volt, igaz nv-ben abszolút nem vagyok képben .
-
Syde
tag
Az a kijelentés, miszerint az nVidia kihátrál a diszkrét grafikus gyosító piacról, amin mellékesen [erőteljesen dominálnak] (bármennyire sikeresnek hiszik egyesek a HD 4XXX szériát), több mint nevetséges. Előbb fog az AMD, a VIA szintjére csöpörödni, és túladni az ATi részlegen. Azzal egyetértek, hogy NV egyre nagyobb hangsúlyt fektet a SoC fejlesztésekre, de talán az AMD nem? Az egész vállalat túlélése a Fusionon múlik.
-
jerry311
nagyúr
Biztos volt már párszor...
Szánalmas ez az átnevezősdi. -
mephi666
nagyúr
egyébként az nv-standnál stílusosan osztanak valami jófajta zöld abszintot vagy zöldséget, hogy a hozzá értő ne sírja el magát a kártya láttán, hanem vigyorogjon?
vagy testfestett pucér macákkal mutogattatják ezeket a csodakártyáikat?
-
ddekany
veterán
"gyorsabb nem lesz ha GTS 240-nek hivják a 9800GT-t. Csak majd pár emberke tud vele dicsekedni hogy nekem GTS 240-em van neked meg "csak" 9800Gt-d"
Na de 240 kisebb mint 9800, tehát az átlag vevő a név alapján azt hinné, a 9800 a jobb. Épp ezért ez dicsekvésnél és rosszul hangzik. Szóval marketinges fejjel gondolkodva sem értem ezeket az átnevezéseket. (Mondjuk hw neveknél kb minden cégnél fontosnak tartják az összevisszaságot és követhetetlenséget.)
-
sNORh
addikt
válasz
moha bácsi #33 üzenetére
hát körülbelül mostmár
-
Integra
titán
ezt a stratégiát hívják sírásásnak?
-
janos666
nagyúr
Ha a gyártók tömegesen nem mennek ki, azzal nem csak a saját presztizsükből áldoznak, de magát a rendezvényt is megölik. Szóval még mindig jobb, ha a semmit is kiviszik, mintha ki se mennek.
És ha már lesz egy ilyen rendezvény, miért ne tegyék félre azt, amit legalább tudnak...?Gondolom ha nem fuccsol be az új chipjük, most abból vinnék ki ES kártyákat.
-
-
P00By
nagyúr
Veszek én is egy 2 gigás csodát
Ezt az átnevezgetést nagyon unom
-
TTomax
félisten
Ez a hír volt mar...akkor pont ugyanígy összerókázta vele mindenki a topicot.Ez pont olyan szánalmas mint maga a hir....
-
janos666
nagyúr
Hehe.
Sokszor van hogy olvasom ezeket a híreket, és kb középtájt egyszer belebotlok egy olyan mondatba, ahonnan már rögtön vissza kell, hogy pislantsak a cikk fejlécére, és megelégedetten nyugtázom: Igen, jól gondoltam, ezt tényleg Abu írta.
Ne vedd sértésnek, ez olyan se negatív, se pozitív dolog, csak mondom, hogy igen erősen felismerhető vagy a hírek szövege mögött. -
.mf
veterán
Még annyit sem "újítottak" rajta, hogy 4GB DDR ramot raktak rá
Mondták már, hogy ez lesz, de minek várnak egészen a Cebitig vele? Inkább ott égetik magukat, mást már úgyse tudnak bejelenteni?
Akkor egyáltalán minek mennek ki a cebitre?
-
joi29
őstag
-Igazán nem az a szánalmas hogy fogytak hanem az hogy menyiért,
mert bizony olykor akár 20k-t is elkérnek egy DDR2-es 9500GT-ért,
holott a teljesítménye alapján valahol 15k környékén volna a helye.-És ha ebből a szempontból nézzük a dolgokat mármint hogy az NV hülyének néz
minden embert, akkor bizony érthető hogy átcímkézi a nem fogyó kártyákat,
mert hisz ez a 9500Gt esetében is bevált és bizony lesznek buta emberek
akik áron felül megveszik az általuk nem beazonosítható terméket. -
Cclone
csendes tag
Szomorú, hogy ennyire tellik.
-
Metalfan
senior tag
A legjobban az 1 GB-os DDR2 szabványú memóriával felszerelt 9500 GT és 9600 GT modellek fogytak
Aggyatok egy kést!!!!!
-
Kötelező
senior tag
-
helkis
veterán
most miért szidjátok őket!
drivereket se nagyon kell csiszolni, szinte már tökéletesek!
viszont ha csak egy biosban tér el, akkor aki le akarja lopni a nagyoktól az ötletet simán beflashelheti a 88gt-be a gt240-es biost.. nem lesz ennek jó vége..
ebből egyébként nyilvánvaló, hogy rengeteg hulladék chip-jük van raktáron, amivel nem tudnak mit csinálni (2éve), de valamit meg kell, ez egyfajta megoldás erre a problémára, (a fogyasztó/fejlődés rovására sajnos) kb azon a szinten van mint aki rendel 10db "valamit" pl e-bay-ről, aztán kap 10db féltéglát, nem tud mit tenni vele, ő is meghirdeti "valaminek" és továbbadja, aztán csak keringenek a világban a féltéglák..
ha már ilyen gonosz vagyok, régebben lett egy elméletem pár tequila után bármilyen cucc eltüntetésre: fel kell adni postán feladó nélkül, egy ismeretlen/kitalált címre..
-
papi77
addikt
Ez már a 3. bőr...
-
Harti
senior tag
Üdv!
Nem éppen a hírhez kapcsolódik, de tudnátok ajánlani az EU területén a CEBIT-hez hasonló nagy kiállításokat? IT, Szórakoztató elektronika, game, témában bármi jöhet!
Köszi!
-
mephi666
nagyúr
#3-ban kb ugyanezt írtam
amúgy amikor jöttek az első 9400gs-9500gt-9600gso-k átnevezve, akkor cikkeztek róla, hogy az összes kártyájukat átnevezik, de ez akkor is elég erős
és tényleg a középkategória a húzó, mert sok kicsi sokra megy alapon az hozza a profitot... a felső kategória a pénzes rétegnek megy meg cégek között presztízsdolog, hogy kié épp a legerősebb... jó izmos tényleg ÚJ középkategóriás kártyák kellenének... felborult most a dolog a gtx200-as sorozattal, mert az az egész felsőkategória... ami alatta van, azok meg rókabőrök sorozatba... jó lenne, ha a gtx300-ban lenne alsó/közép/felsőkategória rendesen
atinál ez azért megvan, mert nagy vonalakban a 4670 képviseli az alsókategóriát, 4830-4850 a középkategóriát és 4850x2/4870/4870x2 a felsőkategória... szépen el vannak különítve a hd4000-es sorozat résztvevői
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Srácok próbáljátok megérteni, hogy az NV-nek a GPU piac rövidesen másodlagos lesz. A GPGPU és a SoC fog számítani, mint elsődleges fejlesztési platform. Az elmúlt két évben is ide ment a pénz.
Bármennyire is böszmeségnek néz ki a dolog ... nem az. Már egy évvel ezelőtt is a GPU piac úgymond "leépítése" volt az üzleti terv.
Solten: ja ... átnevezik a vibrátort.
-
kecsetif
aktív tag
Ezt nem értem. Az nV az elmúlt néhány évben nem fejlesztett semmilyen közép/alsóközép kategóriás kártyát? Mit csináltak az ati 4xxx megjelenése előtti profittal? Felélték? Vagy mind belement a GTX 260/280 projektbe?
Az Audi is gyárt és fejleszt nagy A8-as dögöket, de attól még tudják jól, hogy az A6 és az A4 a pénztermelő "húzó" kategória.
Mekkora botrány lenne, ha a két generációval ezelőtti A6-os mutatnák be legközelebb valamelyik autókiállításon, mint "Íme az új AUDI A6"! Meg is dobálnák őket sz@rral rendesen! Meg is érdemelnék!! -
mephi666
nagyúr
szerintem ha nvidiáéknál a marketing osztályokról elzavarnák az emberek 90%-át, akkor nyereséges lenne a termelésük és ilyen baromságokat sem csinálnak... de szerintem oda van felvéve a fejesek összes rokona álomfizetésekkel :S
-
A fesőkategória más tészta, viszont kérdés mellette, hogy most egy GTS 250 vagy egy HD4850 fogja jobban megérni? a versenyzők ugyanazok, mint eddig, kérdés az ár.
Azért az viszont tényleg nevetséges, hogy ugyanazt a terméket állítják ki... Nincs erre valami illemszabály? a CeBIT belépő nem ingyen van gondolom, a látogatók nem a tegnapelőtti ujságért fizetnek
-
Solten
őstag
Sziszkó elvtárs inkább nem is kommentálja a hírt...
-
dokar
addikt
véleményem:
-
Pepe78
őstag
Szánalom, szánalom......
Pedig még mindig Nvidia párti vagyok.
Hangsúlyoznám a "még" szót.
Kicsit kezdenek sz@rni a középkategóriára.
Csak rohannak a 130K-s karik fejlesztésével , a proli magyar meg húzza szénné a 8800-t mert nem nagyon van értelme pl 40 K-ért 9800 GTX+ venni ....Jöhetne már valami új generáció a közép árfekvésű kategóriában.
-
Szlovi
senior tag
Kérdés: ezek még 65 nanós termékek?
-
nrgia
őstag
Ez de xar
-
Kötelező
senior tag
Értelme semmi nincs, gyorsabb nem lesz ha GTS 240-nek hivják a 9800GT-t. Csak majd pár emberke tud vele dicsekedni hogy nekem GTS 240-em van neked meg "csak" 9800Gt-d. Az enyémm jobb
... Szánalom...
hunfatal : Legjobb az lenne ha Geforce 2 MX 400-at adnának ki ujra 9700GTX néven és 1GB-os változatba
-
Szlovi
senior tag
A név változik,a tartalon nem...
Ez má a lúzerség netovábbja -
fatal`
titán
Egyre szánalmasabb az nvidia.
No de a vásárlók is:
"A legjobban az 1 GB-os DDR2 szabványú memóriával felszerelt 9500 GT és 9600 GT modellek fogytak"
-
radírfej
senior tag
végül is logikus lépés az nVidia-tól...
felső kategóriát uralják teljesítményben és a gtx260+ -al már ár/érték arányban is, lefelé meg hozzá kell igazítani a termékeket a csúcsragadozókhoz.
talán ebben is van néhány %-os forgalomnövekedés.
persze a mai napig elég jó a 9800+ és a 9600 is, szóval kis marketing frissítés nem árt, a kártyák nem lesznek rosszabbak...
-
Mr.Csizmás
titán
Na de ájjon meg mán a gyászmenet envidiáéknál! GT240 lett a 9800GT-ből. A 9800GT meg a 8800GT-ből lett. Vagyis ez már a 3. neve....gumicsizma.hu-ra vele.
mod: respect a PH-s írónak (Abu), hogy az "új" idézőjelben van
enyhe irónia/cinizmus
-
]Phobos[
senior tag
Hát ez már tényleg a röhej kategória, és nem azért mert az ATI-t favorizálom...
-
as_Rock
őstag
Cebiten ilyen bejelentéssel nem égetném magamat
-
mephi666
nagyúr
azért ez elég ciki, hogy bemutatón villantani a régi cuccot új névvel :S kb olyan, mintha a detroiti autókiállításon bemutatnák az előző évi modellt más festéssel/fényezéssel
-
gyiku
nagyúr
a velemenyemet mar itt leirtam.
-
lsc
nagyúr
Szánalmas, új kártya kellene, vagy ezt nem tudják ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest