- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attilakirály #39 üzenetére
Szervusz Uram!
Köszönöm szépen Neked.
Isten áldjon! -
Potzee
addikt
válasz
Attilakirály #33 üzenetére
ASUS TUSL2-C -Intel PentiumIII 1.0GHz Tualatin –512MB SD Ram –10.2GB Quantum Fireball –Riva TnT2 32MB - Windos 98SE...néha beröffentem az Öreget és akkor pörög néhány DOS-os játék...
-
kpal
nagyúr
válasz
Attilakirály #33 üzenetére
ezt értem, csak arra mondtam ,h "jó volt" mikor csodálkoztak a Gef 4-en
most teljesen más világ van ami nagy kár.
-
kpal
nagyúr
válasz
Attilakirály #30 üzenetére
igen anno jó volt ,de most
-
M@trixfan
addikt
válasz
Attilakirály #19 üzenetére
Azt hiszem eladtam, nem emlékszem már pontosan. Radeon 9500@9700 pro jött utána. Na az is egy nagy legenda volt, az utolsó darabot hoztam el még az eredeti helyén lévő Pixel-ből. Az a kártya mai napig unokabátyámnál van. Szerintem nagyjából ez volt az az idő amikor lezárult a klasszikus értelemben vett számtech korszak. Utána már ez a brutális marketing áradat vette kezdetét amiben ma is vagyunk számtech szempontból. Egyébként volt még két mém kártyám
Az első az Asus AGP-V3000 Nvidia Riva 128 chipsettel. Videó ki- és bemenettel. Akkor még azon ment a morfondirozás, hogy ez vagy Voodoo 2 legyen. 386sx után PII 233 64 MB rammal 1997-ben enyhe ugrás volt számomra
akkor ott volt még az ezt követő Asus Geforce Deluxe. Azzal jött be a Hardveres TNL egység, 64 MB rammal, 3D szemüveggel. De szerettem azt a kártyát is! Különben a mostani MSI 4870 OC-m is megérdemli a legendás státuszt. Ha belegondok most már negyedik éve szolgál. Az a vicc, hogy 1080p-ben játszom rajta a Metro 2033-at, persze ésszerű kompromisszumokkal. Most már szeretnék fejleszteni, tevékenység szempontból is át kell szerveznem a gépemet.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Attilakirály #17 üzenetére
Nekem volt tőlük a legendás Geforce 2 Titanium sorozatból, életem egyik legjobb VGA-ja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest