- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Attilakirály #19 üzenetére
Azt hiszem eladtam, nem emlékszem már pontosan. Radeon 9500@9700 pro jött utána. Na az is egy nagy legenda volt, az utolsó darabot hoztam el még az eredeti helyén lévő Pixel-ből. Az a kártya mai napig unokabátyámnál van. Szerintem nagyjából ez volt az az idő amikor lezárult a klasszikus értelemben vett számtech korszak. Utána már ez a brutális marketing áradat vette kezdetét amiben ma is vagyunk számtech szempontból. Egyébként volt még két mém kártyám
Az első az Asus AGP-V3000 Nvidia Riva 128 chipsettel. Videó ki- és bemenettel. Akkor még azon ment a morfondirozás, hogy ez vagy Voodoo 2 legyen. 386sx után PII 233 64 MB rammal 1997-ben enyhe ugrás volt számomra
akkor ott volt még az ezt követő Asus Geforce Deluxe. Azzal jött be a Hardveres TNL egység, 64 MB rammal, 3D szemüveggel. De szerettem azt a kártyát is! Különben a mostani MSI 4870 OC-m is megérdemli a legendás státuszt. Ha belegondok most már negyedik éve szolgál. Az a vicc, hogy 1080p-ben játszom rajta a Metro 2033-at, persze ésszerű kompromisszumokkal. Most már szeretnék fejleszteni, tevékenység szempontból is át kell szerveznem a gépemet.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Attilakirály #17 üzenetére
Nekem volt tőlük a legendás Geforce 2 Titanium sorozatból, életem egyik legjobb VGA-ja volt.
-
M@trixfan
addikt
Ilyen kártyák láttán mindig olyan kedvet kapok vizes gépet építeni. Istenem, ha kizárólag a PC lenne az életben amire szeretnék, illetve kell költeni akkor már rég vizes konfigom lenne. Sajnálom a vízhűtés felárára a pénzt és attól tartok váltáskor eladhatatlan egy ilyen vizes kártya. Ebben van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GTX1060 6GB
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest