- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
_flamer
aktív tag
Nem hallottam eddig erről az eszközről de cikk és a kommentek alapján hasznosnak tűnik.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
veterán
A sárga se annyira frankó. Nálam is mindig van 1 sárga, a kamrai heterogenitás, vagy ilyesmi. Utánaolvasva kicsit, ez se a hosszú élet titka. Jellemzően stresszesebb, szívszúrósabb időszakban mérek rá, és akkor mindig ilyen. Piros még nem volt, de olyan már igen, amikor egy piros felkiáltójelet dobott, hogy túl magas a pulzus, vagy hasonló. Leadtam azt a melót, amivel csak a gondom volt, 1 napon belül rendeződött minden érték. Feleségem tachycard, általában jelzi is a cucc, hogy valami nem kerek nála.
Összességében ez egy marha jó cucc szerintem, nem tudom, a Withings EKG-ja mit tudna, kíváncsi lennék arra is, de próbához kicsit drága.
Alice, nem tesztelnétek le összevetve ezzel az eszközzel azt is? Az applikációja csak jobb lehet, mint a WIWE-é, mert abban lenne hová fejlődni, de érdekes lenne, hogy melyik az erősebb ajánlat.
freeapro: ahogy azt már a Fitbit kapcsán is megénekeltem itt sokszor, a Huawei mobilok BT egysége egy kalap sz@r. Szerintem szolgáltatásokat spóroltak ki belőle, vagy nem tudom, de a lényeg, hogy folyamatos a probléma velük. Sem ezzel az eszközzel, sem a Fitbit termékekkel nem megy rendesen, de persze le lettem hurrogva, hogy a Fitbit a hunyó. Na tessék, ennyit erről. Hogy még jobb legyen: csak bizonyos Huawei mobilokat (jellemzően a 4.2-es BT-vel szerelteket) érinti a gond.
[ Szerkesztve ]
-
freeapro
senior tag
Pár napja vettem csak észre ezt az új elemet a kiértékelésben.
Amit javíthatnának az a BT kapcsolat. Huawei-el a vér oxigén szint mérés befejezéséig csak szemetet kommunikál. -
veterán
Minden fizikai teszt előtt használnunk kell ezt a cuccot. Nagyon nem merültem bele, a végén 3 karikát ad pár betűvel benne és 3 szín lehet. Zöld, sárga és piros. Nekünk azt nézik hogy ne legyen egy piros se. Nekem mindig két zöld van és egy sárga. Így futhatok mindig fizikai tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- LG LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest