Új funkcióval bővül a Wiwe tudása

Az új funkciót biztosító frissítés már elérhető, így a Wiwe mostantól a szívfrekvencia-variabilitást is mér.

Hirdetés

A magyar fejlesztésű ultramobil EKG eddig is kivételesen hatékonyan segítette a rendszeres és gyakori méréseknek köszönhetően könnyebben kimutatható tendenciák felismerését, amit most a szívfrekvencia-variabilitás értéke is kiegészít. A természetes eredetű szívritmus ingadozások az általános egészségi állapotról is sokat elárulnak, illetve a a szív- és érrendszer alkalmazkodóképességéről ad pontos képet.


[+]

A szívfrekvencia értelemszerűen nem állandó, a variabilitás pedig megmutatja, hogy a szív milyen hatékonyan képes követni a szervezet keringési szükségleteit. Minél nagyobb a variabilitás, annál nagyobb a szív rugalmassága és pillanatnyi alkalmazkodó képessége, ami komplex képet ad a szervezet általános állapotáról, tekintve, hogy a HRV-t a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszeri aktivitás összhangja befolyásolja. A frissítés már elérhető az alkalmazásáruházakban, a Wiwe pedig június 17 és július 17 között 20% kedvezménnyel a gyártó honlapján és a legtöbb forgalmazónál.

Azóta történt

  • Withings ScanWatch - egészséges hibrid

    Nem klasszikus okosóra, korlátozottak a lehetőségek, cserébe klinikailag hitelesített EKG-val és véroxigénszint-mérővel, és folyamatos működés mellett masszív három hetes üzemidővel rendelkezik.

Előzmények

Hirdetés