Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
_flamer
aktív tag
Nem hallottam eddig erről az eszközről de cikk és a kommentek alapján hasznosnak tűnik.
-
A sárga se annyira frankó. Nálam is mindig van 1 sárga, a kamrai heterogenitás, vagy ilyesmi. Utánaolvasva kicsit, ez se a hosszú élet titka. Jellemzően stresszesebb, szívszúrósabb időszakban mérek rá, és akkor mindig ilyen. Piros még nem volt, de olyan már igen, amikor egy piros felkiáltójelet dobott, hogy túl magas a pulzus, vagy hasonló. Leadtam azt a melót, amivel csak a gondom volt, 1 napon belül rendeződött minden érték. Feleségem tachycard, általában jelzi is a cucc, hogy valami nem kerek nála.
Összességében ez egy marha jó cucc szerintem, nem tudom, a Withings EKG-ja mit tudna, kíváncsi lennék arra is, de próbához kicsit drága.
Alice, nem tesztelnétek le összevetve ezzel az eszközzel azt is? Az applikációja csak jobb lehet, mint a WIWE-é, mert abban lenne hová fejlődni, de érdekes lenne, hogy melyik az erősebb ajánlat.
freeapro: ahogy azt már a Fitbit kapcsán is megénekeltem itt sokszor, a Huawei mobilok BT egysége egy kalap sz@r. Szerintem szolgáltatásokat spóroltak ki belőle, vagy nem tudom, de a lényeg, hogy folyamatos a probléma velük. Sem ezzel az eszközzel, sem a Fitbit termékekkel nem megy rendesen, de persze le lettem hurrogva, hogy a Fitbit a hunyó. Na tessék, ennyit erről. Hogy még jobb legyen: csak bizonyos Huawei mobilokat (jellemzően a 4.2-es BT-vel szerelteket) érinti a gond.
-
freeapro
senior tag
Pár napja vettem csak észre ezt az új elemet a kiértékelésben.
Amit javíthatnának az a BT kapcsolat. Huawei-el a vér oxigén szint mérés befejezéséig csak szemetet kommunikál. -
Minden fizikai teszt előtt használnunk kell ezt a cuccot. Nagyon nem merültem bele, a végén 3 karikát ad pár betűvel benne és 3 szín lehet. Zöld, sárga és piros. Nekünk azt nézik hogy ne legyen egy piros se. Nekem mindig két zöld van és egy sárga. Így futhatok mindig fizikai tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung s23 tokok
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest