- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
pincehely #179 üzenetére
Írtad, hogy nálad 11.2-vel is előjön a dolog, ezért nem is próbáltam. Helyette kipróbáltam gyakorlatilag szinte az összes meghajtót amit eddig támogatta a Cayman-t, és mindegyikkel látható volt a hiba. Végül utolsó próbálkozás gyanánt felraktam a 11.2-t és azzal eddig jó. Remélem így is marad...
-
Oliverda
titán
válasz
pincehely #165 üzenetére
Remek, akkor ez driver bug. A ClearType nálam ki is van kapcsolva már a Win 7 feltelepítése óta. Pedig először azt hittem, hogy a mini DP -> DP átalakító a gagyi.
Próbáld meg úgy, hogy a monitort illetve a TV-t akkor kapcsolod be, ha már felállt a Win és bent van az asztal. Nálam ilyenkor nincs probléma, sőt DVI-on keresztül sincs.
Amúgy a legdurvábban talán a Seagate oldalán jön ki a dolog. A legfelső sorban illetve a termékek pontok alatti további menüpontok betűinek színe nem fehér hanem szinte teljesen sárga.
Abu: Ezt hol lehet hatékonyan jelenteni? Már úgy értem, hogy olyan helyre menjen, ahol foglalkoznak is vele. Honnan tudok leszedni 11.1 előtti driver-t a 6950-hez? Kipróbálnám azzal...
-
-
DMG
senior tag
válasz
pincehely #113 üzenetére
Tudom én, csak megjegyeztem, hogy a legutóbb már C: \AMD-be telepedett, most meg megint ATI-ba.
Most szembesültem a ténnyel, hog ykevés a memória a gépembe, szóval jövő hónapban vehetek 2x2 GB-ot hogy érdemben meg tudjam állapítani, valóban gyorsultra-e az említett játékok.
-
julius666
addikt
válasz
pincehely #115 üzenetére
Ha a hétköznapi módszer valami rejtélyes okból kifolyólag nem működik nyilván próbálgat az ember mindenfélét és akkor ha a Vénusz és a Jupiter jó szögben áll, lehet bejönnek az ilyen 3rd party külső okosságok.
De ez nem azt jelenti hogy akkor tuti jók és orrba-szájba használni kell őket mindenre, mert könnyen lehet több bajt okoznak mint hasznot.
Ezekről mindig a "régi szép" XP-s idők jutnak eszembe amikor az emberek ész nélkül rakták fel a különböző egygombos windóz-sebesség optimalizáló varázs szutykokat. A dolog iróniája hogy többet lassítottak így hogy futott 4-5 ilyen is egyszerre mint amennyit "gyorsítottak" a rendszeren (a sok ilyen registry meg egyéb cleanernek álcázott féregről ne is beszéljünk).
Szóval én határozottan azon a véleményen vagyok, amíg nem muszáj, addig kerüljük a külső, 3rd party dolgokat. Ne akarjunk okosabbak lenni a gyártónál, úgysem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest