- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
válasz
Adamyno #3682 üzenetére
Köszönöm a segítséget, próbálok tovább lépni.
A voipról tudtam és mondtam amit kell az ügyfél szolgálatosnak, de szerintem teljesen kezdő volt és valamilyen számítógépes folyamatábra szerint kérdeznek, mert az istennek nem akart tovább lépni amíg azt nem mondtam hogy megnéztem. Azt az sms-t kaptam, hogy hívjam fel a (nem jut eszembe a neve) a fizetős ügyfél szolgálatot, az majd segít, mert nem náluk van a hiba. Ekkor csináltam egy resetet a hgw-n és jó lett.
A fali dobozban a kötés biztos nem korrodált, mert itt hagyták anno, hogy tegyem fel én (30 éve), de a nagy szilárdságú vezetéket a szobába húztam be egy belső dobozba. Innen megy a cat6 kábel a műhelyembe a hgw-hez.
Elvileg fél éven belül kötik be az optikát. Nem akarnak már semmit csinálni.
Köszönöm még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest