- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
meg az elejen szeretnem leszogezni, hogy ezt nem azert csinalom, hogy kihuzzam nalad a gyufat es ne tarsalogjunk tobbet, egyszeruen csak felhuz a dolog kegyetlenul...
legnagyobb tisztelettel kerdeznem legeloszor is, hogy miert is nem jaratjuk 3dB-el a vonalat? lemaradtam errol es probaltam visszakeresni de nem talaltam meg mikor irtad
viszont a regebbi irasaidtol felbatorodva mentem le 3dB-ig, mert azt irtad, hogy amig nem szakad es nincsenek rajta hibak addig lehet...
mindossze az a nagy kinom, hogy ha nem nyomom le legalabb 5dB-ig, akkor a 20M-s vonalam lassabb mint a 15M-s volt, gyari fw-s t1e-vel pedig meg 14Mbit sincs meg
tehat lenyegeben nagyobb csomagra valtottam es lassulast kaptam es dupla pinget
irtad, hogy 3dB-re te is bevagnad a 64/8-as ID-t! ezzel csak az a gondom, hogy 100% -os SNRM-el is 64-es a downlinkem
ha ugy gondolod, hogy van valami alapja a nemtetszesemnek, akkor megkoszonnem ha leirnad pontosan mit adjak elo a t-homenak es holnap mar telefonalok is!
megszer mondom, minden kerdest a legnagyobb tisztelettel tettem fel, es szertintem az egesz ph! neveben mondhatom, hogy nem tudjuk elegge megkoszonni a munkadat es amit mar eddig is tettel ertunk
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest