Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Rég jártam errefelé, de most új hírek vannak a Futrinka utcában.
Ott tart a T, hogy beadta a közműveknek a terveit az optikai hálózat kiépítésére.

Az időpont messze nem biztos, de elképzelhető, hogy 08-09 hónapban megcsinálják (nem hivatalos info).
A kérdésem az lenne, hogy az ilyenkor adott nem tudom milyen típusú modemet ki tudom e váltani a mikrotik routerembe vásárolható optikai modullal? Ahogy láttam a neten több fajta modul is kapható, de fogalmam sincs, hogy valamelyikkel működőképes lesz e a mikrotik + T optika páros?A vezetékes telefonról használatáról (ip) már lemondtam, senki sem keres rajta, így nem gond ha az nem lesz.
Köszönettel várom az infót, mielőtt valami hülyeséget feleslegesen bevásárolnék.Szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi