Új hozzászólás Aktív témák
-
ssarosi
tag
Rég jártam errefelé, de most új hírek vannak a Futrinka utcában.
Ott tart a T, hogy beadta a közműveknek a terveit az optikai hálózat kiépítésére.
Az időpont messze nem biztos, de elképzelhető, hogy 08-09 hónapban megcsinálják (nem hivatalos info).
A kérdésem az lenne, hogy az ilyenkor adott nem tudom milyen típusú modemet ki tudom e váltani a mikrotik routerembe vásárolható optikai modullal? Ahogy láttam a neten több fajta modul is kapható, de fogalmam sincs, hogy valamelyikkel működőképes lesz e a mikrotik + T optika páros?A vezetékes telefonról használatáról (ip) már lemondtam, senki sem keres rajta, így nem gond ha az nem lesz.
Köszönettel várom az infót, mielőtt valami hülyeséget feleslegesen bevásárolnék.Szép napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest