Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ssarosi tag Rég jártam errefelé, de most új hírek vannak a Futrinka utcában. Ott tart a T, hogy beadta a közműveknek a terveit az optikai hálózat kiépítésére.  
 Az időpont messze nem biztos, de elképzelhető, hogy 08-09 hónapban megcsinálják (nem hivatalos info).
 A kérdésem az lenne, hogy az ilyenkor adott nem tudom milyen típusú modemet ki tudom e váltani a mikrotik routerembe vásárolható optikai modullal? Ahogy láttam a neten több fajta modul is kapható, de fogalmam sincs, hogy valamelyikkel működőképes lesz e a mikrotik + T optika páros?A vezetékes telefonról használatáról (ip) már lemondtam, senki sem keres rajta, így nem gond ha az nem lesz. 
 Köszönettel várom az infót, mielőtt valami hülyeséget feleslegesen bevásárolnék.Szép napot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest