- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
atti_2010 #161 üzenetére
Tisztában vagyok vele ,hogy nem a méret a lényeg
Csak most lázban égek ,hogy a kiszemelt TV-ből a 46"-t vagy a nagyobb 55"-t vegyem e ?
Kb 350 euró a difi ami nem kevés...
Mod :
Hopp....most olvastam vissza.
Igazad van tulajdonképpen alul nem zavar senkitVégül is akkor annyira nem lényeges.
-
yarsley
aktív tag
válasz
atti_2010 #35 üzenetére
Ejj, neked marketingesned kellet volna menned az AMD-hez... Egyedul a beleposzintu A4 a trinity, ami nem igazan multimedia szerkesztesekre/jatekokra kitalalt proci... (es nem az i3 ellenfele.)
Itt lehet megnezni a Phenom II 965 fogyasztasat. Napi 1-2 orai jateknal meg nem veszes, de ha az egesz csalad nyuzza vagy 3-4 even keresztul, akkor bizony komoly differencia.
Edit: a lustak kedveert:
-
-
Tomix24
addikt
válasz
atti_2010 #88 üzenetére
Az ember egy elégedetlen fajta. Kihúzták a mézes madzagot a Llano-nál előttem, pedig megfogadtam, munka és multimédiás kis PC lesz EPC3 házzal és A6-3500-al.
A játékok elindultak Dx11-ben(sajnos), és az igény a több FPS-re/nagyobb minőségi beállításra nőtt és nőtt egyszercsak. Ezzel kész is, bevittek a "gépfejlesztgető málnásba"Amíg Brazosom volt, és nem mentek a játékok, nem is érdekelt a fejlesztés.
Ez az egész Llano/Trinity/és eljövendő társai, csak egy jóféle beetetés, hogy fogyjanak a drágább AMD termékek, és a kevésbé érdeklődőeket is bevonják a játékvilágba(Összeesküvés elmélet)
-
Tomix24
addikt
válasz
atti_2010 #82 üzenetére
7770 messze van.
GPU score-t nézd: 1380 pont
40%-al erősebb lesz az új modell? Akkor beláthatod hogy egy 3545-es GPU eredménnyel rendelkező 7770-el majd a következőt követő azutáni (se)fog esetleg versenyezni. Nem egy kategória.
HD7750, na ott esetleg. Lehet erre gondolsz inkább.
-
satz18
őstag
válasz
atti_2010 #75 üzenetére
Az i5-öt nem a gpu kihajtása miatt írtam, csak más életérzés ha a gép mindenre pillanatszerűen reagál. Az, hogy jön az új apu az tök jó meg minden, de az még fél év és ezek is fél éves technológiák. Szóval sztem félúton az ember nyer azzal, hogy olcsóbb, de bukik nagyot az avulással. Szóval pl én megvárnám a köv generációt, ha gépet akarnék venni, de akinek most kell, az nem sokat ér vele, hogy a köv amd apukban már gcn IGP lesz.
-
villamos
őstag
válasz
atti_2010 #28 üzenetére
Értem. Én egy adott üzlet választékát figyeltem most csak, ott ez a processzor most nem kapható.
(#31) predakon
Ennek több oka is van szvsz. Az egyik, hogy leginkább ár/érték arányt vették figyelembe a válogatás során, és ebben az AMD a kategóriában verhetetlen. A másik ok, hogy elsősorban a lapcsalád partnereinek választékából válogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest