- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
én anno ps1-en nyomtama NC2-t.de pont a harcrendszer és az irányítás vágta agyon.pedíg a hangulat nagyon jó volt.sanitarium kicsit lightosabb volt.de amugy az is jó volt.
volt anno a playstation magazin ott adták hozzá a soul reaver demo-t cd-n órákat nyomtunk csak a demoval.az állunk leesett amikor átment raziel a rácsokonúristen de állat.fogtuk a fejünket.aztán később meglett a teljes játék is amiben jól elakadtunk.mert internet a közelben sem volt haveroknak pedíg senkinek nem volt meg végigjátszás füzet vagy újság
-
AddyKing
tag
válasz
johnyblaze #11 üzenetére
A második rész sajna PSX, DC only volt. Jómagam is csak emulátoron próbáltam ki.
Ott azért rendesen elgurult a gyógyszere a fejlesztőknek. Rögtön be is ugrott róla a Sanitarium.A Soul Reaver áldás lenne. Nagyon eredeti cselekményt toltak elénk anno.
-
AddyKing
tag
Egy Nightmare Creatures remaster nagyon elférne ebben a kategóriában. Tény, hogy azóta, rajongói szinten már kiadtak egy AI-val skálázott textúracsomagot ,de egy - két modernebb effekt, javítás azért elférne.
-
Silenzio
addikt
Tehát vetett árnyéka van az ellenfeleknek, és van textúraszűrés. Éééés... Ennyi. Az eredeti így néz ki egy modern pc-n manapság. Én is megvettem néhány éve. Szerintem ez a remastered így lehúzás, de ne legyen igazam...
https://www.youtube.com/watch?v=RU-nFMWFoi0
-
johnyblaze
aktív tag
szerintem nincs baj a grafikájával.aki nem finnyás az megint jól fog szórakozni.
-
pelgrim_v1
tag
Első játék volt amitől féltem. 7 évesen :D mindenesetre én bele vetem magam a nosztalgiába ha 10 ezer alatt lesz
-
BOBAKILL
őstag
Én így is várom, a hangulatata legalább megmaradt.
Ne legyen bugos és legyen "modern" az irányítása és akkor már rendben lesz. Az hogy old school graf az még nem von le semmit abból hogy élvezetes legyen. Persze örültem volna egy hasonló felújításnak mint például ami a Medievil esetében történt. Steamen megvan a régi verzió is, kiváncsi leszek a különbségre. Viszont ilyen kevés újítás miatt pár ezernél többet nem adok érte..
-
Ragnar_
addikt
Nagyon tetszett a régi játék, ha jól rémlik kb. 20év távlatából, de kétlem, hogy ilyen grafikával túlzottan érdekelni fog jövőre..
-
Chapel
addikt
Végig vártam a hogy oké, ez volt de milyen az új verzió...
-
aginor
veterán
Háát, ez elég oldscoolra sikeredett.. Hogyhogy RTX nincs benne?!
-
GodGamer5
addikt
99-ben nagyon rendben volt grafikailag, 2021-ben ez viszont már több mint szégyenletes. Nem is értem miért csúszik a játék még egy évet. Stinte egy az egyben a régi játékot kapjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest