- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
fent van a teljes teszt a dpreview-n. és közben ára is van itthon a cumónak, szolid 256e ft
-
kell mögé majd egy e-pm2 ötvené' (ez reális célkitűzés is), akkor van egy stabis, kompakt, egyszerű dof-rombolód, meg a canon. de én tuti nem szórakoznék kétféle raw fájlokkal, aksival stb.
de egyébként nem hülyeség, ha szereted, azt kell használni. lehet, hogy akkor inkább a 14-150-re gyúrnék a 45-ös mellé, meg valami kikukázott om-d vázra idővel.
-
a saját tapasztalatom az, hogy aztán csak utazós gépként használom, és a nálam lévő 20/1,7-et sem teszem fel. így bár elméletileg helyeselnék, a gyakorlatban végül sosem álltam rá igazán a fixekre, hiába voltak nálam. akkor viszont nem rossz ez a canon, ha jól rajzol az obi. a racionális döntés nekem ez (vagy egy stylus 1), a szerelem meg a fuji x-t1.
-
ezt láttátok? van benne pár érdekes infó. például az egyik, hogy európában eleve a nagyobb gripes verziót fogják árusítani (hurrá).
-
válasz
sideburns #132 üzenetére
ez van. minden bizonnyal kétszer ekkora lenne az üveg, ha nem esne ilyen gyorsan a fényerő. csak arra tudok gondolni, hogy még mindig elég hasonló lesz a zuiko 12-60-hoz, oszt azzal is együtt lehetett élni. persze az is benne van a pakliban, hogy nem csak sötét, hanem vacak is.
-
na de hol írtam, hogy a 120 mm az egyben 200 mm is? figyelj, ha a canon 200-ig elmenne, akkor a sony egy hülye vicc maradna. a canon csak 120-ig megy, de: sokkal kisebb, sokkal könnyebb, háttérgranulálósabb és sokkal olcsóbb. nekem ennyi elég, hogy a canont válasszam (illetve megvárom az obiról a teszteket). jó a sony, de akkora méretben mégsem, megvárnám, míg a gx7 olcsóbbá válna egy 14-140-nel. és granulálni még rádobnék egy 45/1,8-at.
a sony túl nagy és túl drága, hiába állati penge amúgy.
-
-
az is megvan ugye mindenkinek, hogy a canon obija az oly 12/2 és 17/2,8 üvegeket biztosan kiváltja?
-
dpreview-n van fent pár fotó a cp+ kiállításról, ahol tapizták, és azt írják, hogy gyors, azonnal érezhetően gyorsabb, mint az előd. meg hogy kisebb is. viszont még így is férfias mérete van (azon belül, hogy "kompakt"). magyarán hurrá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- weiss: Pant* rant
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest