Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
mindig elbizonytalanít ez a gép. Tudom, hogy utazós, nyaralós gépnek ez lenne a tökéletes. A gyorsan sötétedő obi ellenére is.
M4/3-hoz viszonyítva: az átfogás ideális, és a fényerő még így is jobb, mint egy kitobinál (sőt, kitobi ilyen átfogással nem is létezik). Utazáskor viszont általában nincs gond a fénnyel, az obicserélgetéssel annál inkább.
A M4/3 mellett a fényerős fixek szólnak... van egy olyan forgatókönyvem is, hogy egyszer lesz egy ilyenem mindenhová hurcolós gépnek, a meglévő m43-os obik alá meg egy darabig megmarad a GF2, aztán legfeljebb egyszer le lesz cserélve az aktuálisan 50-ért kapható legjobb vázra. -
Tulku
veterán
A fókuszállìtgarós jutubos videöt megnézted ami a polska cikkben van?
Engem kissé megnyugtatott...
És ha ez a masia 85-nél 3.9 letojom mert a megfizethető mct zúm meg 5.6-os.
Videója egyelőre csábos de ez erőst marketingszavú majd életben meglátjuk mennyire fókuszálgat ide-oda bár az előd iy bitang jó volt videön... -
-
ROBOTER
addikt
A reklám szerint az obi tele van egzotikummal, aszférikus meg minden... no meglátjuk. Elég nagyra kinyúlik, hátha nem szar.
Nekem még a boldogsághoz az is hiányzik, hogy valami értelmes makrót tudjon előtéttel. És nem lett volna baj, ha eleve bejelentenek hozzá egy speciálisan erre tervezett előtétet.
No és hogy ne májusban lehessen hozzájutni. Mert ugye áprilisra ígérik, ha hónapos késéssel érkezik ide, nekem addigra a főszezon java lefut. És ez a keresőre is vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest