- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
+1.
Szerintem is akkor kellene kétségbe esni, ha nem tennének semmit de itt erről szó sincs. A gyártó is érzékeli a probléma súlyát, mindent megtesz a hiba megoldása érdekében. A történtek megerősítik bennem, hogy egy új high- end közeli terméket csak a bevezetést követő 3-4 hónap múlva szabad csak megvásárolni.
És bizony lehet, hogy az FE némileg hangosabb, de a gyári hűtő rendszer egy körültekintően méretezett megoldás eredménye. Valamit valamiért...
-
Bird
addikt
Elszigetelt esetekről van szó, nem tömeges jelenségről. A hibát javítják, egy firmware frissítés megfogja oldani a problémát. Kérdés, hogy ez az új szoftveres "megoldás" milyen hatással lesz a teljesítményre.... Sajnos ez az ára annak, ha egy gyártó a végletekig csendes VGA-t dob a piacra úgy, hogy a hűtést alulméretezi gazdaságossági okokból. Az FE hátlapja is elég meleg, bár még kézzel tapogatható. Nem értem azokat a gyártókat sem akik hátlap nélkül szerelik a Pascal csúcskártyáikat (pl.: MSI Armor), a hő egyenletes eloszlatásában nagy szerepe van a blackplatenak.
-
Bird
addikt
válasz
blue01song #46 üzenetére
Szerintem túlpörgőd a dolgot.... Nem tömegével jön elő a cikkben szereplő extremitás. Én feltenném a biost szerintem megoldja a problémát. Én úgy gondolom szoftveresen sikerül(t) felülkerekedni a nehézségeken.
-
Bird
addikt
válasz
#65675776 #34 üzenetére
Ártatlan kérdés: Te visszahívnád a kártyákat, ha szoftveresen javítható a dolog?
A Vram túlmelegedése pedig előbb- utóbb okozhat csíkozást, fagyást. Szóval nagyon nem tesz jót nekik ez az extrém hőmérséklet. Szóval a gond itt az ok- okozat még, ha nem is ég le a feszültség szabályozó modul. Szerencsére a probléma még nem tömeges, a Samsung csúcskategóriás telefonokkal ellentétben.
-
Bird
addikt
válasz
--HARDCORE-- #21 üzenetére
-
Bird
addikt
Nézd meg a diagramban lévő értékeket.... A többi gyártó sem jeleskedik OP hűtéssel az egyedi tervezésű kártyáknál a ramok tekintetében... Az NV által megálmodott FE megoldása a leghatékonyabb. Igaz ott a GPU 88 fok, de legalább az nincs alulméretezve.
Szaby59: A 70 fokhoz képest igencsak magas a 90 fok. Vagy tévedek?
-
Bird
addikt
válasz
Feruendios #4 üzenetére
A mellette lévő "valami" a VRam... Azok a memória modulok melegszenek fel akár 100 fokra.
Megfelelő hűtés nélkül az pedig halál.... Látjátok inkább az FE mindig is szajkóztam.
-
Bird
addikt
Kedvelem a márkát, de ezt nagyon benézték....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest