- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Szerintem ha gyárilag 0 km-nél el akarták volna kerülni ezt a hibát, akkor is egyrészt a hűtést erősítik a kérdéses területeken, másrészt meg átgondolják, mennyire lehet kiterhelni az érintett alkatrészeket.
Tehát tesznek rá mondjuk bordát. Ami meg rendszerint feláras. Amit most ha jól értem ingyen küldenek bizonyos kártyákhoz. Ha mellette a venti is tudja mozgatni a levegőt ezeken a bordákon, tutira megfogja a hőmérsékletet.
+ ha mellette a Biosra is odafigyelnek a saját pánikjuk miatt még az is lehet, hogy ezekkel a ráncfelvarrásokkal jobb lesz a termék, mint amit alap/egyéb esetben kiadnak a kezükből.
Én hasonló helyzetben azt hiszem örülnék ennek a többfrontos megoldási kísérletnek. Csak ki kell használni! (az - adnak: fogadd el, ütnek: szaladj el! elv alapján) -
Bird
addikt
Elszigetelt esetekről van szó, nem tömeges jelenségről. A hibát javítják, egy firmware frissítés megfogja oldani a problémát. Kérdés, hogy ez az új szoftveres "megoldás" milyen hatással lesz a teljesítményre.... Sajnos ez az ára annak, ha egy gyártó a végletekig csendes VGA-t dob a piacra úgy, hogy a hűtést alulméretezi gazdaságossági okokból. Az FE hátlapja is elég meleg, bár még kézzel tapogatható. Nem értem azokat a gyártókat sem akik hátlap nélkül szerelik a Pascal csúcskártyáikat (pl.: MSI Armor), a hő egyenletes eloszlatásában nagy szerepe van a blackplatenak.
-
demmer123
őstag
Szerintem ugyan úgy el fogod tudni adni.Nekem is 1070 FTW van 150-ért vettem 2 hónapja most meg már 120-130-ért kapni.
Az meg hogy átverve érzed magad ne érezd.
Ez ugyan az mint amikor volt tavaly vagy mikor amikor kiderült hogy a 970 csak 3,5GB-tud használni.Még is el tudtam adni jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest