Új hozzászólás Aktív témák
-
tob!as
tag
A pixelhiba sajnos kényes téma kishazánkban. Kiskerben dolgoztam, ott a Samsungra és a HannsG re volt 3 nap azonnali csere, ezeket minden esetben megmutattuk. Azonban az LG re pl nem volt 3 napos csere, amit azt jelenti, hogy még a nagyker sem vette vissza tőlünk a pixelhibás moncsit! Nem feltétlenül a kisker a hibás!! Ráadásul miután volt egy jó pár bennragadt moncsi felsőbb utasításra ki sem lehetett próbálni már.
Egy másik példa: Dell. Külföldön Class I, ami 3 nap azonnali csere. Magyar forgalmazó Class II be sorolja, azaz nem veszi vissza pixelhiba esetén. Az ilyen nagykereket kellene súlyos milliókra megbüntetni, mert akkor nem lennének maguktól elszállva :S
És mint tudjuk jelenleg nincs olyan monitorszéria ami ne lenne pixelhibás
-
Anubis_9
addikt
Én azért nem tudtam megnézni vásárlás előtt a monitort, mert nem én vettem.
Úgy hozattam BP-ről egyik ismerősömmel.
Amúgy meg a 3 nap szerintem tökéletesen elegendő. Ha nem tudod visszavinni nekik ez idő alatt, elég ha telefonon bejelented náluk a hibát (természetesen 3 napon belül), esetleg faxot küldesz, hogy legyen írásos nyoma és amint tudsz, bemész személyesen a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest