- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Na igen ezt is megemlíthettem volna az én agymenésemben is: xar a forint, inflálódik.... bosszantó. Ez szépen rávilágít arra hogy a BÉREMELÉS önmagában nem lesz életszínvonal emelő tényező csak akkor ha az összes többi tényező NEM VÁLTOZIK mint pl. az árak.
Tök mindegy mennyibe kerül 1kg kenyér addig ameddig ugyanannyi időt vagy akár többet kell érte dolgozni.
-
Cs1csó
titán
Na én nem vagyok kíváncsi. Az MSI Gaming-et nézve:
770 : elég sokáig kb. 90 ezer körül mozgott
970: 100 - 120 ezer Ft között mozgott az ára indulás környékén
1070: 150-170 ezer Ft körülEbből következik, hogy a 2070 ára még erre is rá fog tenni: 200 alatt indul és gondolom beáll 160-180 ezerre.
-
Cs1csó
titán
válasz
Dr. Romano #58 üzenetére
Nem játék miatt, hanem böngészés, vagy akár bármilyen olyan dolog amit telefonnal intézel pl. hol vannak dugók, vagy jegyet is telóval veszel stb. és persze a munka is -
-
Cs1csó
titán
válasz
Dr. Romano #55 üzenetére
Akkor fogalmazok úgy, hogy aki napi szinten játszik - főleg valami olyan játékkal mint ezek az MMORPG-k van valami klánja stb. - csak felületesen ismerem ezeket a játékokat - akkor az tuti nem örülne ha azt mondanád neki hogy majd fél év múlva játszhat újra.
Gondolom van okostelefonod, nem tudom mi lenne ha egy hónapra elvennék tőled, az ilyen fajta megvonásra gondoltam. -
Cs1csó
titán
Sajnos aki játszani akar - az is egy függőség mond az egy dohányosnak hogy holnaptól nem dohányozhat és ezt neked köszönheti meg is ölne - az meg ámítás hogy "várok ameddig olcsóbb lesz" NEM lesz olcsóbb és aki függő az nem tud várni hónapokat éveket, lehetőségek:
- a megjelenítők fejlődése tudja nagyon erodálni a kártyákat: 4K HDR 144Hz helyett: FHD 60Hz
- időben elkezdeni spórolni -nem akkor mikor rájövök hogy az 5 éve épített gépem már nem jó vagy akkor amikor a régi gép elromlik
- átáll az ember konzolra - origin access keretében évi fix 20-30 ezerért bármivel játszhat kb. -
Cs1csó
titán
Nem várok áresést, a régebbi kártyák árának csökkenése egyfajta lassú "természetes folyamat" azaz egy kártya ami 1-2 évvel ezelőtt jelent meg + már megjelent az utódja is pl. 970 - 1070 - 2070 akkor az olcsóbb lesz 10-20-30%-al, ennyi. A forint gyengélkedése sem segít, a VGA piason lévő Nvidia monopólium, a technológia végéhez közeledés sem segít a piacon.
Jelenleg egy casual gamer-nek a nulláról több értelme van venni egy PS4-et. A PS5-öt megvárom és ha az aktuális FIFA megjelenéssel + 1 kontrollerrel csomagban adják akkor veszek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Hardcore café
- Wise (ex-TransferWise)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest