Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
....es mindig eloadjak a nagyhalalt, hogy deméééénemtudvisszaaaadniiii?
regebben 0.24h-ban volt nyitva itt a kozelben a Tesco, volt hogy ugy mentem meloba reggel, hogy bementem oda, vettem egy kakaostejet meg 2-3 sajtos stanglit...
minden ilyen reggel ott volt a parkoloban egy melosjarat kisbusz is, es a penztarnal ugyanazok az arcok akartak mindnennap 10k-sal fizetni kb ugyanazert a csomag felvagott ert es a 3-4 zsemleert
az, hogy a tegnapi valtaskent kapott apro hova a gyaszba lett, meg mibol gondolja, hogy a penztaros majd 3-400k valtopenzzel jar le a kasszaba...
masik halalom az a kartyas fizeto, aki kb minden reggel lejatszotta a fuu hat pedig mashol olvassa a kartyat cimu produkciot, aztan nyolc-tiz-tizenensokadjara lehuzva a kartyat "mar" olvasta is
volt mar, hogy a penztaros is mondta neki, hogy asszonyom, mar min egy hete probalkozik ezzel, de inkabb ketto, es mar reg kicsereltethette volna ezt a bankkartyat, mert mindenki masnak mukodik a leolvaso elsore is
....es tenyleg
amikor legkozelebb "osszefutottunk" a penztarnal, vatta uj kartyaja volt es azt erdekes modon elsore vitte
de ha nem mondta volna neki a penztaros a cseret, kb a bankkartya lejarataig csinalta volna ezt tovabb igy -
KROK640
nagyúr
Igen, minden normális ember így csinálja.
Még anno 2007ben mikor bulizni mentem kétszer adtam elő, hogy 10-20 ezressel fizettem. Először visszakaptam, nagy veszekedés közepette a sofkától, azzal h én tartom fel a járatot.
második alkalommal elvette a 20-ast és közölte, hogy nem tud visszaadni, de ha megérkeztünk akkor a forgalmi irodában felváltatja.
Na így is lett, megérkeztünk bement a forgalmi irodában, majd (gondolom meg is kávézott) laza 20 perc után visszatért a visszajáróval. Na akkor jutottam oda h annyi apróm tuti lesz amennyi a buszra kell.
Érdekes h azóta 13 éve fillérre pontosan kiszámolva megyek, és mást így amennyire láttam soha nem szivattak meg, pedig mint felül is írtam nem ritka az eset.Amúgy az angoloknak úgy hallottam a buszra sorban állásnál is van kultúrájuk, nem úgy mint a magyaroknak, ahol csirkék módjára tolakodnak...
-
-
Frawly
veterán
Még mindig új fórum: sajnos a hozzászólás szerkesztése nagyon kaka lett. Ha pl. hosszabb hozzászólást írok, akkor kis felbontáson duplán kell görgetni az oldalt, egyszer a szövegdobozon belül, aztán kívül, ha több bekezdést kijelölve akarok formázni. Ezen túlmenően ha a netről illesztek be valamit a hozzászólásban, akkor formázással együtt lehet csak betenni (eltérő fonttal, linkként teszi be, stb.), formázás nélkül nem. A szöveg formázását is nehézkesebb utólag átszerkeszteni az új rendszerben, a régi TAG-es rendszer jobb volt.
A legfontosabb, ami kimaradt az új fórummotorból, az a hozzászólás előnézete!!!
Összességében hatalmas visszalépés a régihez képest használhatóságban. Eleinte coolabbnak tűnt, de igazából sokkal használhatatlanabb lett
-
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest