- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Tálydi
senior tag
Az utánad következő hsz.-ban a nevet illetően Agyturbina megválaszolta a kérdést.
A csapatot/csapatokat tekintve csak a sorozatban gyülekező lepattintós segítségnyújtás volt jellemző az elmúlt bő fél évben. A sebesség természetesen nem mindig ennyire gyatra, de ha folyamatosan 0,1-0,6 Mbps-ot mérek, akkor a fix és stabil 1 Mbps igenis versenyre kel, ami nem a mobilszolgáltató érdeme hanem az otthoni szolgáltatást nyújtó cég kudarca.
Azért próbáltam "virágnyelven" közölni a cég nevét, mert nem akarom én a hírét rontani, ismerek olyat ahol stabilan megy az 500-as net, de nem nálam és engem bosszant ha egy szolgáltatás amiért nem kevés pénzt kérnek, gyakorlatilag a szerződésben foglalt minimumot sem képes produkálni gyakran.(#67) Dr.Zoo: Sikerült mindezt legalább elektromos rolleren, nagy sebességgel előadni?
-
Tálydi
senior tag
Remek kezdeményezés, afféle dühöngőnek is megélheti az ember
.
Mióta behúzták az optikát a lakásba, olyan gyors és stabil a net, hogy inkább mobilról osztom a 3g-t, éppen rángatja a szememet az ideg, hogy megint 20 percig kellett szórakozni mire feladtam.
.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest