- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Igen, előtte kötelező a körbenézés, hogy az alapár tényleg mennyi.
Naná, én is mindig körbejárom a terméket, ha valamit vennem kell. Holnap, a hivatalos BF napon viszont csak a poen kedvéért nézek körül, ez az itthoni BF durván pofátlanul van megoldva. No de amíg a nép beveszi.....
sőt, a kösz = p!na ... csak úgy mellékesen..
Érdekes nyelv ez, lehet távoli rokon nyelve a magyarnak.
-
Bizony nem rossz, ha egy kis türelme van az embernek összelegózni kuponokkal a jó árat! Én épp a kuponos őrület előtt vettem meg a NAS-t, de utána már a Chromecast3-nál alkalmaztam a kupont meg valami vegyes csomagnál is, a záró egyelőre a Xiaomi Mi 9 SE vol 13500 pénzzel olcsóbbért!
Amúgy sokszor figyelni kell, mert ravaszak ám ezek, néha kuponozással megy le olyan árszintre a termék, mint amennyibe máshol kerül, de legtöbb esetben nagyon megéri.
biszbasz arabul paprika?
-
Samedve? Mer'ha vadász van egy viccben vagy bármiben, akkor ott medve is van.
Amúgy az a Jedi nem a Yoda? Mondjuk Yoda is Jedi. Ha már filmipar meg Csernobil....meg sárkányannya meg még törp. Szerencsére nem csutitörp, az már jó régen szerepelt mozifilmben, bár maradt volna azon a pályán.............
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest