Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
Gyakran sütők benne sültkrumplit, amit a kosárban x időközönként átszoktam rázni, ezt a rácsossal problémásnak gondolnám,
Rács berakását is problémásnak éreztem, közepén tudod csak megfogni, de igazándiból nincs fogása, és próbálod nem bele ejteni az üstbe,
Pedig ha annyit csináltak volna, hogy van 4 szilikon tappancs van a rács oldalán, ami annyival nagyobb, hogy nem esik bele az üstbe, hanem szépen le lehet tolni a rácsot az üst aljára, akkor semmi gondom nem lenne, valószinűleg ez adna annyi tartást is, hogyha az ember megszeretné rázni a sültkrumplit, akkor semmi gondom nem lenne vele,
BTW, lehet, hogy egyébként is lehet rázni az üstöt probléma nélkül, én csupán féltem attól, hogy ez használat közben derülne ki, és utána már nem lehet, meg nem is akartam volna visszaküldeni.
@Breki
Mármint a kosaras gépet az üst+rács rendszerűhöz képest ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cities Skylines II
- Google Pixel topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Jövedelem
- PR-Telecom
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest