- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Egy gondom van az Ubuntu 8.10-zel, pedig tetszene.
Az Origo cikkében szerepel az alábbi:
Tesztelőnk egy T-Mobile web'n'walk box USB-modemet dugott rá laptopjára: korrekt módon automatikusan felismerte az eszközt a Linux, és a hazai szolgáltatók listája is megjelent a képernyőn, csak ki kellett választani az operátort. Az egyetlen gond, hogy a T-Mobile esetében konkrétan rosszak a beégetett beállítások, így a kapcsolat nem működött. A hasonló cipőben utazók kedvéért segítünk a hiba orvoslásában: a beállítások hozzáadását követően a kapcsolatkezelő ikonjára kell kattintani jobb gombbal, itt kiválasztani a Kapcsolatok szerkesztése pontot, ott pedig a Mobil széles sáv fület. Itt a Szerkesztés-t választva eljutunk a beállításokig, ahol Felhasználónév és a Jelszó melletti szövegeket egyszerűen ki kell törölni.
Nos, ez mind szép és jó, de konkrétan nekem ez nem működik. Még jó hogy nem telepítettem fel (amíg a net nem megy, nincs értelme), csak CD-ről bootolva próbálgattam.
Szóval a fent ismertetett módon eljutottam, kitöröltem a felhasználónevet és a jelszót. Tárolás után a jelszó bent marad. Átírni át lehet, mindent elfogad amit beírok, de ha kitörlöm, akkor a legutoljára beírt szöveg marad benne. Márpedig a T-Mobile-nál se f.n. se jelszó nem kell.Hogy vegyem rá az ubit, hogy a jelszót is kipucolja? Az felejtős, hogy olvassak utána, és ilyen kernel fordítás, olyan konfig és menni fog, hisz nem vagyok linux guru, és valahogy az Ubuntu megcélzott rétege pont az enyém lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Formula-1
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest