- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Fordítani biztos nem kell, ha idáig eljutott a dolog... elképzelhetőnek tartom, hogy valamiért a live CD okozza a jelszó kitörlésének gondját.
Viszont ma állítottam be egy Vodafone-féle "szappantartót" Mandriván, néhány perc alatt megvolt (igaz, netről töltötte a szoftvert, de gondolom a telepító CD-n is rajt van).
Egyedül az tartott kicsit tovább, hogy keresgéltem előtte a neten... aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem a "varázslóját", és voila, minden működött...A "modem", ha jól rémlik Hauwey E220, a konkrét rendszer Mandriva 2008.1 volt, szolgáltató Vodafone és felhasználónév/jelszó mező üres. /Az átjárót a szolgáltatótól kérdeztem, mert eszembe sem jutott a szolgáltatók listáját bogarászni, lehet, hogy ez a kulcs./
Egyébként azon a gépen van még egy XP is, arra nem volt hajlandó felkúszni valamiért a programja... nem gondoltam volna, hogy pont egy HSDPA készüléket egyszerűbben sikerül beállítani Linuxon, mint XP alatt (ott lehet, hogy az elsődleges probléma az autorun kikapcsolt állapota volt, viszont a telepítő külön le lett futtatva, de nem javult meg a dolog sehogysem).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest