- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunbi
tag
Ubi, ubi? Melyik is az? Átnéztem a polcot, majdnem nem is találtam ubi játékot, de végül mégis! Az utolsó játékom vagy a POP TT vagy a Dark Messiah volt. Szerencsére nem is emélkszem már miféle drm volt rajtuk. Mondjuk a DM -t nem is telpítettem még eredetiben mióta ezer éve megvettem, szerintem...
-
mephi666
nagyúr
próbálok billenteni kicsit a mérlegen
ubisoft játékok közül megvan a your shape: fitness evolved 2012, ami miatt kreáltam uplay accot... nem tudom, hogy saját bénaság miatt, vagy alapértelmezetten, de usát állított be nekem alapból country-nak, amit nem tudtam módosítani... (területenként eltérő szolgáltatási feltételek miatt, vagy micsoda) ...írtam ma délelőtt az ügyfélszolgálatnak, 24-48órát írtak, hogy kb annyi idő, mire reagálnak, de délutánra beállították normálisan az accom, jött a válaszlevél és minden rendben
ez azért jó pont, mert úgy tűnik, hogy az ügyfélszolgálat legalább normálisan végzi a dolgát
-
wolfman
veterán
Nekem az ilyen internetről letölthető tartalmakkal, ami akár ingyenes is, annyi a bajom, hogy mondjuk egy jó játékot én elő akarok venni 15 év múlva hogy na akkor ez de jó lesz, akkor már marhára nem lesz olyan szerver amin megtalálom hozzá a cuccosokat. De lehet már 5 év múlva se.
Meg ha ezzel a megfelelő tartalommal arra céloznak hogy orrba szájba nyomatják a feleslegesebbnél feleslegesebb multiplayert (mert a játékok 60%-ban ultrasz@r lesz), akkor már most lesz().hatnak! Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy képtelenség a mai időben egy tökéletesen megkomponált single játékot csinálni, inkább csinálnak olyan játékot, amiben minden van csak BUGos, félkész, használhatatlan, ötlettelen vagy idegesítő!
-
Gergosz2
veterán
Ubisoft: Minőségi tartalom és szolgáltatás esetén nincs szükség DRM-re
a cím alapján az ugrott be , hogy végre kihúzták a fejüket a seggükből, bár látom megint csak a duma megy . Naálam leírta magát az ubi.
-
mrhitoshi
veterán
LoL. Steam, Origin stb... Eddig is megvoltam velük, ezután is megleszek, nem ezen van a hangsúly, hanem a minőségen.
Rég játszottam, olyan játékkal, ami letudott volna kötni 200 órákra.
Mert a legtöbbet kiviszem pár óra alatt, mert annyira érdektelen.Cod Rulez.
-
Wasp_HUN
tag
válasz
FireKeeper #24 üzenetére
Az Arkot nem lehet használni benne, szóval a global fejlesztések nem használhatók
AMúgy igen, a kimaradozó szerverek tényleg idegesítőek.
-
Polllen
nagyúr
Feltalálták a spanyolviaszt. Olyan tartalom kell, amiért érdemes fizetni...
És a DRM-s opatás nem bukás, nagyon is hatásos, de azért mégis csak szeretnék lecserélni...
-
Wasp_HUN
tag
válasz
FireKeeper #22 üzenetére
Miért mi a gond az Anno-val?
-
Az az érdekes, hogy a szélsőséges DRM megoldásairól hírhedt Ubisoft (pl: single player-hez is online kell lenni), elkezdte DRM mentesen árulni a játékait az Amazonon.
-
Zirowe
nagyúr
Tehát akkor most azt a tendenciát szeretnék bevezetni, hogy a tartalom minél nagyobb része legyen száműzve dlc-be, csak mondjuk a nagy része ingyenes lesz az eredeti játékot birtoklóknak..
Lassan elérjük azt, hogy ha megveszed a játékot csak a telepítő kép meg a cd kulcs lesz rajta, minden más pedig dlc-ben kapsz meg..
Mondjuk a cikk címe kicsit megtévesztő, én így értettem: ha minőségi a játék, nem kell drm, mert nem fogják lopni, inkább megveszik.
De persze továbbra is könnyebb szopatni a vásárlót, mintsem maradandót letenni az asztalra. -
joey04
titán
Én azt nem értem, minek bármilyen védelem is a játékokra? Maximum 24 órán belül minden felkerül a netre törve, játszható állapotban. Minek fektetnek bele pénzt és energiát, ha ez szó szerint órák alatt semmivé lesz, és csak és kizárólag a legálisan vásárlókat érheti kellemetlenség miatta?
-
Youri
veterán
Ezt én is elmondhattam volna nekik... De ha tényleg így lesz, akkor hajrá
-
Ilsyde
őstag
válasz
cskamacska #16 üzenetére
Ez a jovo, nem? Nesze neked, cloud gaming!
-
FefeeX
veterán
válasz
Brutális eb #14 üzenetére
Ez a cikk úgy született, hogy másnál látták, és végre tudták értelmezni... Arról szó nincs, hogy náluk lenne minőség, akár a jövőben is...
-
Brutális eb
addikt
Ubi és a minőség...
Na akkor még egy darabig marad a mostani retek DRM megoldásuk.... -
Ilsyde
őstag
A Steam is DRM. Gondoltam meg idoben szolok
Egyebkent az egesz elkepzeles baromsag (Gabe velemenyet beleeertve). Nem azert warezolnak az emberek mert nem eleg jok a "szolgaltatasok" meg DRM-es a cucc, hanem mert ugy ingyen van az adott dolog.
-
callmeakos
veterán
Golyót a DRM kitalálójának. Ennyi.
-
FefeeX
veterán
Először el kéne jutni a minőségig... Hogy nem bughalmazként adják ki a játékot 20 ropiért, hiányos csomagolásban, hogy aztán 3 hónap kelljen az első normális patch megjelenéséig, addig sok dolog teljesen játszhatatlan maradjon, valamint 2 hónap után küldjék ki a hiányzó alkatrészeket a CE kiadáshoz... Plusz az óriási minőségi szerverszolgáltatás meg jó lenne, ha nem halna be hetente kétszer teljes napokra, és ráadásul jó lenne, ha nem ehhez kötnék, hogy egyáltalán játszható-e a játék.
A Heroes VI-tal csúnyán pórul jártam, hogy nevezzük nevén a gyereket, pedig nagyon jó koncepció alapján készült, egész frankó tartalommal - nem kellett volna készenlét előtt fél évvel kiadatni, például...
Szóval az Ubisoftról és a DRMről megvan a véleményem, ami azt hiszem elég megalapozott, és a közeljövőben tőlük biztos nem vásárolok semmi mást. -
Hiftu
senior tag
"Ubisoft: Minőségi tartalom és szolgáltatás esetén nincs szükség DRM-re"
Ha ez szó szerinti fordítás, akkor most szépen bevallották, hogy eddig szart öntöttek a felhasználóik fejére. -
LordX
veterán
Feltalálták a STEAM-et. Végül is csak kb. 10 évet késtek az ötlettel.
-
Ilsyde
őstag
Gabe is hasonlo dumat nyomatott: hogy ha van minosegi szolgaltatas akkor nem lesz warez.
Az egyetlen megoldas az, amit a Blizzard csinal a Diablo 3-mal.
-
LLKobe
veterán
Teljesen jó hozzáállás. Persze ennek a másik véglete meg az lesz, hogy már a játék főszereplője is külön DLC lesz, és amíg nem töltöd le, addig csak egy fekete pöttyel tudsz járkálni a pályákon... Láttunk már ilyet nem egyszer.
-
Armagedown
őstag
Ez is PC játék ellenes dolog lesz , ez már boritékolható
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég digitális részlegének vezetője elmondta, hogy minőségi tartalmak és szolgáltatások biztosításával el lehet érni arra a szintre, hogy ne kelljen DRM a játékokba.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MotoGP & WSBK
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest