Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemole
őstag
Nem feltétlenül.
A mostani házamnál az elől lévő venti porszűrője nagyon be tud porolódni, de a hátul lévő venti,ehhez képest elhanyagolhatóan lesz poros (nincs is rajta szűrő).
A szívó fújó hatás miatt talán. Persze nem azt mondom hogy egyáltalán nem, de amit egyszer az elülsőről letakarítottam.....
Vagy fél centi porréteg volt a szűrőn. Elfelejtettem megnézni egy pár hónapon át, és szépen összegyűlt. + nálam a ház a földön van amivel mégtöbb port tud magába szívni.33: Talán megppróbálkozom vele. De nem ígérek semmit mert, mert sok tehetséget nem érzek magamban egy színvonalas írás összehozásához. Max a saját szubjektív tapasztalatot leírom egy témában.
A neten vannak elég jó tesztek. Igaz angolul. -
littlemole
őstag
Ez az előről kivehető vinyótartó viszont nagyon praktikus a porszűrővel.
[link] -
littlemole
őstag
A hét végén vagy a jövő hét elején érkezik meg a thermaltake ház. Addig nem tudok gyakorlati tapasztalatot mondani róla.
Most egyébként egy ilyen házam van.
[link]
Majd 4 éves lesz a ház. Az elsők között volt amiben 12cm es ventiket kezdtek használni. Az ára 50 Euró volt amikor vettem. Ami szinte best buy.Most se rossz, de ebben már tényleg szűkösen férek el.
Főleg a winyók környéke, ahogy írtam. Kábeldzsungel. Nagyobb kártyát a 7800GTX nél meg bele se tudnék rakni.
Szóval hamarosan költözés. -
littlemole
őstag
A thermaltake ház 150 Euroba kerül (ennyiért vettem). Szóval attól függ honnan nézzük a drágábbat.
Ha a minimum árát nézzük az Antecnek (130 Euro ) akkor csak egy kevéssel drágább, ha meg a tetejét(170 Euro) akkor megint ugyanannyival olcsóbb.Megnéztem egy online boltban is, ahol lehet egyáltalán kapni az Antec 1200-at.
Ott pontosan ugyanannyi (150 Euro) mint a thermaltake. Ezért az árért szerintem a thermaltake jobb ár/érték arány. Többet nyújt mint az antec. Szerelhetőségben, belső hely tágasságában.
Dehát kinek a pap kinek a papné.A winyóhely nemcsak a kivételnél számít. A mostani házamban a 7800GTX tápcsatlakozójától éppencsak befér egy vinyó arra a helyre. Kicsit feszül is a kábel.
Légáramlat szempontjából nem mellékes mennyi kábel tömörül egy helyen.
Elég nagy a tumultus azon a részen most nálam. Pedig Összesen csak 3 winyó van a gépben. Ez a mennyiség szerintem manapság átlagosnak mondható. -
littlemole
őstag
Szép ház, egy ideig szemezgettem is vele, de véleményem szerint elcseszték azzal hogy a ház csak magasabb (2x12cm venti) és nem hosszabb lett.
Így nagyobb videókártyákat nehezebben fogad be, vagy kevesebb hely van a vinyók és az alaplap között.Ha a ház azzal a 10cm el hosszabb lenne, mint a többi full tower ház akkor az egyik legjobban szellőző, és szépségdíjas ház lenne. De így sajna.
Megmaradtam ennél a Thermaltake háznál. Szép is, és nagy is.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rainbow Six: Siege
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged