Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Darth_Revan #30 üzenetére
Es? A refurbishednek ugyanolyan jonak kell lennie mint az ujnak. Erre biztosan oda fognak figyelni, nem akarnak kalasbol ujabb botranyt. Nekem ez a velemenyem. Ha megis szart adnak, akkor reklamalsz. De meglepne, ha egyaltalan meg tudnad mondani majd a peldanyodrol, hogy uj, vagy refurbished ranezesre.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Darth_Revan #30 üzenetére
Ezt honnan? Nekem is ez a félelmem, mi van ha a jó tabletem helyett küldenek valami repedő ház vagy hasonló hibára hajlamos cseredarabot.
-
Daywalker
addikt
válasz
Darth_Revan #4 üzenetére
Megzavart az usa/canada felirat a reg oldalon, de az csak a hotline-ra vonatkozik. Köszi a helyesbítést!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #4 üzenetére
Hoppa...ugy tunik meg sem annyira problemamentes a csere. Magyarorszag van a listaban, de sok orszag nincs es e miatt most megy is a hoborges.
Ilyen orszagok pl a Fulop szigetek, Egyiptom, Bulgaria, Malajzia, Vietnam, Indonezia...mondjuk sokan ezekben az orszagokban az USA-bol importaltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest