- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
donjohnson #67 üzenetére
Jaja, sőt gyári romon factory reset-et is lehet nyugodtan nyomkodni utána bármikor, ugyanis az nem módosítja a system partíciót, tehát nem fog visszajönni a tegraota könyvtár.
-
hallerlaller
addikt
Thevergen írták aszem. Hát szerintem de, ez kb az összes tablet, tudom nem pontos a google play de a többi shield eszköz is benne van portable meg a tv ahogy írod is. Na mindegy nem érdemes ezen vitatkozni.
Engem az zavar, hogy nem lehet kicsit eltúlozzák ezt a dolgot? 4db felmelegedett, nem is gyulladt ki? Nexus9nél volt deformált hátlap melegedéstől meg nexus6 is felpúposodó hátlapról voltak képek de azoknál nem volt visszahívás. Lehet nvidia promo ez most megmutatják hogy törődnek az ügyfeleikkel, vagy annyira kis mennyiséget adtak el ez a százezer darab mit számít nekik.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Darth_Revan #30 üzenetére
Ezt honnan? Nekem is ez a félelmem, mi van ha a jó tabletem helyett küldenek valami repedő ház vagy hasonló hibára hajlamos cseredarabot.
-
hallerlaller
addikt
Összes shield tabletet érinti azt írták anandtechen. Nekem nincs kedvem cseréltetni, teljesen jól működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest