- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az az igazság, hogy az ebéd közbeni hüvelygomba gyógyszer reklámok mellett/helyett ilyen kisfilmeknek is kellene időt biztosítani. Ha meg a tv nem akarja leadni, akkor törvénnyel kötelezni.
Valahol mindenki érdeke, hogy egy szemből jövő hüjeállat' ne trafálja telibe, mert esetleg a hüjeállat' előtte látta a filmet és rájött, hogy egy csattanás neki sem lenne egészséges. Szóval valahogy úgy, mint mondjuk Angliában.
th!nk kisfilmekre rá lehet keresni jutubon. példának
Nem hiszem, hogy itthon lehetetlen ilyen filmeket forgatni (OBB támogatással) majd a tvben leadni.
De lehet csak az én agybajom, hogy megelőzni kell(ene) a bajt, nem a gyógyszert keresni rá.mod:
Motoros lévén ez a kedvencem -
Pont az a lényeg, hogy pszichésen ne essen jól. Beleéld egy kicsit magad, és ennek hatására talán egyszer majd visszaveszel/óvatosabb leszel, akkor mondjuk ennek hatására nem töröd porrá a csontjaid, és nem épül bele a kormány a koponyádba.
Ezt hívhatjuk egyfajta baleset-megelőzésnek. Vagy elrettentésnek. Tök mindegy, a végeredmény a lényeg. Megdöglesz, vagy sem. Ha a videó kiváltotta sebesség-csökkentés miatt nem rakjuk rád a fekete zsákot, akkor elérte a célját.
Amúgy sokkal szarabbul fog esni, ha egyszer a saját marhaságod miatt fog két mentős kézzel pumpálni az út mellett. Nem a tapintatlanság lesz a legnagyobb bajod hidd el.
De remélem senki nem kerül ilyen helyzetbe. Ezzel vissza is kanyarodtunk a mondandóm elejére. -
talmida
Közösségépítő
Nekem meg az egyes-szám második-személyben való mondás nem tetszik.
Sehol. Se itt, se prédikációban, se sehol.
Ha valamit valóban én csinálok, akkor mondhatja bárki, hogy te így és így teszel vagy tettél...stb, de, ha feltételes a mód, akkor feltételesen is kell folytatni a mondanivalót, vagy pedig általánosságban beszélni pl a te tested helyett általában a testről...
Nem jó ilyeneket hallani, hogy így meg úgy fúródik a kormány a "testedbe". Nem az én testembe fúródik, hé, hanem azéba, aki úgy vezet, mint az a filmben látható.
-
-
Nem a minőség a lényeg, hanem a mondanivaló.
Mondjuk én már kezdem "unni", hogy heti rendszerességgel találkozunk fiatal titánokkal hasonlóan összegyűrődött autókban.Gondoltam itt kicsit nagyobb látogatottságot ér majd el a videó, mint az orfk honlapján. Hátha elterjed kicsit, és hátha egyel kevesebb titánhoz kell kimennünk. Hátha...
-
Hát, nem tudom, de engem inkább elrettentett. Úgy mindentől. Főleg a vége, mikor a srác fényezi az autóját...De a motoros "Take it easy..." aranyos lett.
-
miért kell mindig überszabatosan fogalmazni?
"90-el hajtasz olyan útszakaszon is, ahol ez nem megengedett"rendőrtájszólás...
-
sagesz93
addikt
ez nem lett rossz, de mondjuk a felbontás meg az ilyen dolgok lehetnének jobbak is...
-
westcoastog
veterán
Elég durva, el sem tudom képzelni mekkora balesetek lehettek ezek ahol így összegyűrődtek a kocsik mint 1 arab papír, a6 kombi 2 darabban, az sem semmi...
-
Azért a szétégett autó szétbontott képe elég durva...nagyon...
Csak tudnám miért van a végén 20 mp szünet...
-
gabor85
őstag
Miért ilyen szar minőség?
-
Dany007
veterán
Nem rossz.
Bár lehetett volna csinálni egy videót hozzá, kifejezetten a szöveg alá. Akár egy törésteszten készült videót lelassítani.
Mondjuk első körben normál sebességgel bemutatni az egészet. Aztán lassítva, pont olyan lassan, hogy a csaj meséli közben... mondjuk így is ütős. -
A lap nem jön be.
4* tolom le 1 óra alatt. Tököm kivan vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest