Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ha körbenézel, a Földkerekségen kb. csak ezen a fórumon van olyan szar reputációja a gigának, amilyen.
Nekem konkrétan kb. ugyanannyi gondom volt a többi tajvanival (MSI, Ánusz), mint a gigával (ez konkrétan 1 szar lapot jelent mindhárom gyártótól, de ez közel 20 év alatt összesen, és azért volt rengeteg hardverem mindegyiküktől ennyi idő alatt)... -
Fitzgerald
veterán
Jó nekem mondjuk elég komoly az airflow-m (1080 Ti-t zárt házba meg az tegyen, akinek 3 anyja van).
Egy custom fan profillal, jó airflow mellett (ha ne adj isten még relatíve normálisan is van pasztázva a mag) bizony képes rá, ahogy ezt első kézből tapasztaltam. Viszont már 50% körüli fan speednél is olyan hangja van a ref hűtőnek, mint egy Boeing 767-nek felszálláskor.
Igen, sok függ a környezettől. Nagyon sok. -
Fitzgerald
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest