Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Először is kösz.
A cikkben is írtam, hogy a többfázisúakban is jelen van csak sokkal kisebb mértékben. A droopmodról valamint a LLC-ről nem írtam, azt hogy káros csak más feszültségértéket kell biztonságosnak tekinteni. (kisebbet min 0,1 v-al de ez részben lapfüggő) Azt is írtam, hogy nem minden proci egyforma egyesek jelentős túlfeszt elviselnek 1-2 darab viszont sikerülhet gyengébbre. Ha tényleg degradálódott lehet, hogy kifogtál egy ilyet sajnos.
Emlegetnek egy ilyen progit fentebb Deatmeat-éknál már szó volt róla én is írtam véleményt.Jelenleg annál többet nem tudok.(#41) Larry303. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Dying Light Beast
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Microsoft Outlook topic
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A cikkben is írtam, hogy a többfázisúakban is jelen van csak sokkal kisebb mértékben. A droopmodról valamint a LLC-ről nem írtam, azt hogy káros csak más feszültségértéket kell biztonságosnak tekinteni. (kisebbet min 0,1 v-al de ez részben lapfüggő) Azt is írtam, hogy nem minden proci egyforma egyesek jelentős túlfeszt elviselnek 1-2 darab viszont sikerülhet gyengébbre. Ha tényleg degradálódott lehet, hogy kifogtál egy ilyet sajnos.