- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Hehe, én lassan 7 éve gyúrok, de nem vagyok kétajtós szekrény (bár nagyobb vagyok, mint az átlag). Ahhoz egyéb, tiltott szerekre is szükséged van, hogy akkora legyél. Én amondó vagyok, hogy a szépsége ennek a sportnak az, hogy ha eléred a genetikai határaidat, akkor jól csinálod és kitartó vagy, nem pedig az, hogy lemész a terembe és 2-3 hónap után az összes szteroidot magadba tolod. Sajnos a mai kondis generáció 60-70%-a ezt csinálja...
Én csak tápkieget veszek, fehérje, glutamin, BCAA, valamint vitaminok, meg néha ízületvédőt is, mert jó, ha van. -
tibcsi0407
félisten
A személyi edzők 50%-a amatőr testépítőnek is kevés szerintem.
Gyakran látom, hogy a kliens rángatózik a csigánál, mint valami idióta, az edző pedig nézi. Már ahhoz sincs kedve, hogy szóljon neki, hogy lassítson.
Persze én csak a kondis részét tudom, nem tudom a többi mennyire ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest