- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Teljes sztereó kábel nélkül. Ezért TWS
Én már leleveleztem a supporttal. Amúgy sík hülyék az angolhoz, vagy szar a bot. 5.-re értették meg a kérdést, de akkor már angolul beszélő humán erőforrást kértem.Keress rá a soundforce tws review-re, van egy idősebb faszi, szépen letesztelte.
Elméletileg megy betáppal, csak nem egészséges neki. Értsd: nem iktatja ki.
Teljesen jó, ha pár naponta feltöltöd.
-
Predatorr
őstag
Miért nem nézi meg senki a freq. resp. paramétereket? A legtöbb sztárolt, drága szarnál nem is találni! Értsd: nem veszem meg. Aki kiírja, vállalja a durva piaci büntit is, ha nem teljesítené.
Soundcheck videókra keress rá, főleg, amelyeket nem mobillal rögzítettek.Azt tudom, hogy az element t6 durván hozta a basszust (a mosógép rezgett/mozgott alatta a fürdőben) és tényleg nem a magasakat, ahogy jelzik is.
De pl. LG cuccoknak kerestem utána sokat, mire megtaláltam, hogy a legsztároltabb multimarketingbullshit hifijük (!) is 100Hz-től indul.
-
Predatorr
őstag
Természetesen. Sokat hallgatok zenét, és játékban is szerencsésebb tudni, honnan támadnak. Monót meghagyom az úgy maradt hippigenerációnak.
Sokol rádió is beszórja a szobát.
B1T3: nálam a csak 20W-os kis T6-tól is minden durván rezgett (20Hz-et nyomja már!), de abban és a plusban sincs magas (14kHz). A Pulse Force 18kHz, de csak 80Hz-től, szépen szól, de mély nélkül. Ez pont a 40-20000Hz miatt kéne, mert hifit kb. 5* áron kapsz olyat, és kicsit bonyolult cipelni
-
Predatorr
őstag
Érdemes a honlapját megnézni, fröccsálló a cucc. Még érdemesebb megnézni a hifiket alázó frekvenciaátvitelt és a TWS szolgáltatást, ami itt (és az egész lapcsaládban) a többi igazán fontos információhoz hasonlóan nem jelenik meg. Már csak egy normális boltból lehetne megvásárolni épeszű áron, és venném is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest