Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Miért nem nézi meg senki a freq. resp. paramétereket? A legtöbb sztárolt, drága szarnál nem is találni! Értsd: nem veszem meg. Aki kiírja, vállalja a durva piaci büntit is, ha nem teljesítené.
Soundcheck videókra keress rá, főleg, amelyeket nem mobillal rögzítettek.Azt tudom, hogy az element t6 durván hozta a basszust (a mosógép rezgett/mozgott alatta a fürdőben) és tényleg nem a magasakat, ahogy jelzik is.
De pl. LG cuccoknak kerestem utána sokat, mire megtaláltam, hogy a legsztároltabb multimarketingbullshit hifijük (!) is 100Hz-től indul.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bő két évvel az első Tronsmart hangszóró megjelenése után a céget már a legjobbak között említhetjük. A T6 Max egy nagyon jó hangszóró, de otthonra túl sok lesz.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest