Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
de Berti még szaunázik
Beugrott egyből a cingáros story már megint
Mod: de hülye vok, hiszen az szolárium, ez meg szauna.Nem baj, majd egyszer lesz olyan is.
-
DarkByte
addikt
Kipróbáltam. Lehet. Elégcsak a Multiplayer menü Szerver indítása részéig elmenni és ott van a Játék betöltése opció, de a játék indítása után is ott az ismerős mentési menüpont. Gondolom szerveroldalon lehet csak menteni, és utánna nincs szükség a folytatáshoz egyből mindenkire, mert a netes játékokban is úgy vettem észre a nem zárolt cégekbe bárki beléphet folytatni. A 4-5 óra nekem most kizárt. Bocsi, ezt a vizsgát muszály letudnom mostmár mert nem akarom a tárgyat ismételni. De később remélem még lesz lehetőségem játszani.
-
DarkByte
addikt
Én benne vagyok, de most nem jó at the moment, mert csak rákényszerülésből vagyok az albérletben és ilyenkor a haveré a letöltési idő (amiből ő nem szokott engedni, ahogyan én sem az enyéméből
) és félnék nagyon szaggatnék. Leghamarabb vasárnap 19 után jó nekem. Addig majd gyakorlok kicsit két bonyolultságelmélet tanulás között (esetleg közben
) Máskor pedig ha otthon leszek ott lesz a HSDPA.
Előre szólok nekem még sokat kell fejlődnöm
Ezek a bonyolultabb vasutak nem nagyon mennek még.
De nagyon tetszik a kezdeményezés. Még lehetnénk páran. Neten látom hogy csinálnak olyat hogy egy vállalatot többen visznek.. az is érdekes lehet, leginkább az egy bázisos Starcraft-ra emlékeztethet ("már megint elköltötted a pénzt, pedig ki akartam fejleszteni a tankot"
)
-
DarkByte
addikt
Ja értem, régen volt már. Az OpenTTD-vel pedig még sosem ültem neki nagyon sokáig játszani így nem sok mindent vettem észre abból amit felsoroltál
De majd nekiülök.. igazából neten át ismerősökkel lenne poén, közben esetleg Skype-on át duma. Csak a baráti körömből kevés embernek jön be; ha mégis, akkor meg időt sosem találunk rá.
-
törölt tag
ez a HUBos problema mar egy ideje meg van oldva: ha az odaszalllito vonatoknak azt adod meg hogy lepakol+elszallit, akkor azok is kapnak penzt (virtualisan), ami penz levonodik az onnan elszallito vonat beveteleböl. vagy valami ilyesmi
most gondold el, Debrecennek lenne egy darab dombja, erre jön a MAV es azt mondja hogy annak a helyen tök jo allomast lehetne epiteni... mit szolnanak a civisek?
-
törölt tag
nem (sokkal) bonyolultabb a szemaforokat sem lepakolni mint a sineket, azokat is lehet ugyanugy "drag"-elni.
ezt a trukköt inkabb kulönbözö teherarukkal szoktam csinalni: csinalok egy hub-ot, oda kisebb vonatokkal szallitom be az arut a környekröl, majd nagyobb vonatokkal at a palya masik vegere
-
törölt tag
a repcsi tenyleg csak luzereknek valo. a hajo meg közut annyira nem veszes, azokkal legalabb nem lehet olyan könnyen sok penzt keresni
nincs is jobb mint egy, az egesz terkepet behalozo vasuthalozat, csak turelme legyen az embernek megepiteni - meg ne legyenek köcsög jatekosok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest