- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorombilla
tag
Köszi! A játékot félretettem még annó egy cd-n, mert úgy a szívemhez nőtt, csak a Diablók miatt elkopott
, de most megtaláltam, és még a cd sem volt crc-s, pedig nem mostanában hagytam abba. kb 96-ban..12 éve, te jó isten.
Pár éve ugyan újra elővettem, csak volt valami baja az xp-n és akkor lemondtam róla, de megtartottam. Most pedig kiderült, hogy van hozzá peccs, és azt letöltöttem. Mióta ezt megtettem idáig játszottam.
Lehet, hogy az emlékezetem csak, de régen azért nem volt annyi opció benne, mint ami most van, ez a továbbfejlesztők munkája? Én pl. maglevre tök nem emlékszem, de marha jó, hogy van benne. (igaz még nem láttam élőben) Meg a külön helipad sem rémlik, de aztán lehet, hogy már csak elfelejtettem ezeket. Na majd most felfrissítem az emlékeket.
Köszi mindenkinek a segített, jó játékot mindenkinek!
-
Gorombilla
tag
Srácok!
Hol lehet ezt a játékot megszerezni? Boltban kapható? Én régen annyit-de annyit játszottam vele, és úgy örülnék, ha valahol megtalálnám az XP-én játszható verzióját. Ekolvastam a cikket, és teljes extázisba jöttem tőle.
Ez a legkirályább játék!
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest