- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiphu
őstag
válasz
jozzy555 #108 üzenetére
Monorail csak később van a játékban, úgy 2000 környékén (nem tudom pontosan az idejét, amikor megjelenik).
A másik kérdésben lévő dolog pedig akkor adódhat, hogyha nincs folyamatos elszállítás onnan, de azt írod, hogy mindig van ott vonat, szóval arra nem tudom mi a válasz.
üdv
-
norbiphu
őstag
szerver on. még vki jönne esetleg?
-
norbiphu
őstag
egyébként van sima TT topik is. nem lenne jobb ott tervezni ezeket? főleg ha több rész is lesz a sorozatból
http://prohardver.hu/tema/transport_tycoon/friss.html
(mondjuk kicsit ki lehetne takarítani, meg kezdőhszt editelni. vagy azt a topikot ideirányítani vagy nem tudom, majd a házigazda úrrr elintézi -
norbiphu
őstag
hová tűnt a cikk szerzője és a következő rész?
-
norbiphu
őstag
kezdőknek ajánlott oldal: http://www.transporttycoon.net/rail1
érdemes a vasútvonalakból hálózatot építeni (de ha online játszol, erre úgyis rájössz), az állomás-állomás vonalak helyett (persze ilyen is kell, ha pl a gerincvonalról ki kell menni egy állomáshoz a cuccért, de nincs ott semmi más
). rövid távon ugyan drágább lesz, de hosszabb távon megéri.
ha vasúthálózatot akarsz építeni, akkor általában érdemes úgy, hogy két párhuzamos sín fut mindenhova, egyiken az egyik irányba haladnak a vonatok, másikon a másik irányba értelemszerűen
.
síneket nem igazán ajánlott keresztezni mert nagyon le tudja lassítani a forgalmat, érdemes alagutakat, hidakat stb-t építeni. bővebben a fenti linken.
mod: a második részben miről lesz szó?
-
norbiphu
őstag
openTTD? imádom, nagyon sokat toltam multiban is
PH!-n is van topikja ;)
Sok tycoont próbáltam már ki, de a TT-t egyik sem tudja überelni (szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest